Monday, October 22, 2007

Raya 2007

Sangat meh...mana taknyer..aku tak balik kampung..walaupon lah mak ngan ayah aku elok jer ada kat sini..tapi sedih gak..memula ingat rock lah konon ala raya kl jer whatever tui(bunyi meludah tanpa kahak)...lama2 eh buhsannyer..dah ler Y! ada jaa jer cam AHAHAHAHAHA muka2 tak beraya cis sangat.As usual pagi raya 1 ayah drama..bila pon dia tak drama.Kejut aku pagi kul 8 pastuh kata nak gi Raya prayer around 8.30..aku pon "ha ok i go that time"..turun2 dia dah sakan ngan baju melayunyer tunggu kat pintu..aku tralalalala saja wat wat lambat lagi..ala lagipon yg lain pon tak ready..pastuh start lah drama ayahandanyer...nak dengor khutbah raya lah blah2 lah..mak aku senang jer "no nak gi tuh gi jer lah dulu" oh love u mom.

memula aku cam nak skip jer khutbah..tapi tgk tak ramai blah..pastuh aku pon duk kat tengah2 agak obvious jika aku diri dan jalan kuar..so decide to stay..and all i heard is zina zina zina..niceee.then nak amik family potrait...DRAMA!...ngan ayah aku yg tak sabar2..dah tunggu depan umah ngan camera..mak aku lak tak abih2 nak siapkan makanan dulu..tak tau nak nyebelah mana..tapi actually more towards me mom..cause aku suka gang up ngan mak :D.Last2 dapat gak family potrait yg bagi aku the worst cause time dah tgh hari dan mata semua pakat nak pejam..dicampur ngan drama2 from everyone.I'm the nicer one...ahahaha.Then gi umah akak yg akan disewa aku nak teruskan raya dan sambut birthday one of mah bro's girls.umah tuh best siot..bakang south city plaza..masuk2 aku dah kagum..nak jer rasa tinggal situ..tapi 2 k per month..HAH!..then gi mandi2 kat pool dengan semua orang(yeah kuarga aku have the greatest idea to celebrate raya..cameron lah..some pulau lah)after that lepak ngan jaa tgk zombie kampung pisang..oh kenangan.

esoknyer..?nothing much..aku gi midvalley ngan anne..terima kasih sangat melayan kerenah aku yg tengah buhsan to the max max max.As usual kalau ngan anne mestilah berbowling..dia kalah twice..muahahaha..best bowl kat midvalley tuk..feeling2 disco skit.kalau tau bawak lampu2 rave tuh :)).then main pool ngan si anne..as usual juga..aku kalah..but at least i'm getting better.in my defense aku baru main beberapa kali jer,masih dlm angka sa.Kemudian..nothing kot..ada lah sedara tuh dan ini datang

raya ke-3 ada lah sedara stay over..seronok lah aku skit.pastuh melayan lah beberapa sedara yg datang meraya,then mulalah pesta gossip..sampai gossip2 yg aku taktau kuarnyer.tapi hari nih best skit cause makcik aku over..agaknyer dia seronok ramai orang..makcik tuh siap feeling2 ngan space participant what's his face tuh.."dialah lelaki paling sejati!!!" AHAHHAHAHAHAHAHAHA oh dear god.malam tuh aku kerja..F word.

then fast2 fwd cause nothing much happen..oh boleh break kat tgh2 sat..ada family member aku sorang nih call aku cakap kisah something yg aku malas ckp sini..tapi basically aku rasa dia over.nuff said..fwd lagi sampai sabtu..gi raya umah dela..boleh tahan best...tapi iwan gedik last minute tak dapat ikut..ngengada bila aku ingat nak ajak tak datang.tapi satu jer kecewa..aku tak berjaya reminiscene kat umah dela cause too much strong personality bising kat situ.then tadi raya umah inaz,oh sedap mee dia fuh!..suka3..nih coming from orang suka mkn McD jer nih!tapi highlight aku anak sedara inaz...tooooooooo cute..pemenang sekarang bagi aku..so boleh tendang danial ke curve(kidding dela)..bentuk semua sebijik cam inaz..serious..sebijik!..comel rupanyer inaz time baby.pastuh kuar lah gossip2 skit then aku balik tido..malas gi jumpa cyber cause aku tak tau area kajang..the end.

--------------------------------------------------------------------
ampun takder gambo..aku tak banyak snap2,basically tahun nih tak best(nasib lah inaz dan dela wat open house)..thank you kepada mereka yg contribute kepada kebuhsanan ini.apa kata next time kita ke moon lak..leh jadik space participant.

oh2 sebelum aku blah..nak promote reality show lagi..kisah models..aku obsess ah ngan showbizz nih but then again annoyed gak at times..xpa aku explain why later..oh basically tajuknyer "america's most smartest model"..dia kisah nak carik model2 yg ada both beauty and brain..Fav aku sekarang this blonde bimbo (Mandy) from playboy..dianyer innocent sangat comel sampai aku pon leh pengsan..ke sebab boobs dia?..hmm takper aku kaji..anyway nih skit skit snipet

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

ok , even i dont know how to spell it but "Boob"? funny!


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

miss jugs,silicon lips mandy


comments :

1.judgesnyer sux..but what u expect kan..people coming from THAT industry..tapi aku tgk gak..ahaha pening.
2.i got street smarts, OH COME on..it's either ur smart or not..street smart is just an excuse for not beeing smart..jeezzzzzz.
3.mandy bimbo innocent..sangat cool..ahaha..the show ended with i think it came from her "oh my god i am dumb" ahahahahha classic
4.russians are scary people

7 Comments:

fLuRrY.bLuRrY.bUbBLy. said...

BESSSTTTTT nyer hari raya dia!!!
:D

reza said...

ngengada..

fadz said...

mana boleh skip khutbah beb!

Che underscore Lee said...

Russians are sexy bunch of homosapien okey!
Ti lublya po Russki!

reza said...

and ur point?

Che underscore Lee said...

my point was.. Russians are not scarey people as u stated!

reza said...

tapi aku tak masuk bab seksi?