Tuesday, June 02, 2009

A wedding and some more crap





Been pending this since yesterday, dunno what to write..not saying xda apa eventful terjadi last week. Sangat hectic last week, ngan wedding ex-schoolmatenyer pastuh carik baju lak , mmg terbongkang lah gak ahad mlm tuh. I start with the wedding lah..

As usual aku xnah sampai on time ke wedding orang, asyik2 nak kat last hr..but traffic mmg teruk that day so what to do. (tak lupa gak "sila jawab #1" makeup sakan sampai aku kena nunggu 15 min gak ah).Sampai dlm around 2 kot? the very last hr, nasib sempat jumpa Epain..lama gila tak jumpa mamat tuh. As for the wedding..suka theme color dan baju kor Zuri..awesome!..serious aku suka..malah "sila jawab # 1" duk eye-ing dari tepi, nak cari idea lah tuh.

Then balik KL, pastuh terus tgk wayang tanpa Noi. Dia nak balik Penang ASAP katanyer a.k.a takut en ayahnyer tau aku hangout ngan anaknyer lah tuh kot. Aku marathon 2 movie sampai kul 3 pagi kot. Yg kecewanyer aku duk nak tgk Salvation..tapi asyik2 full..aku tunduk2 skit silang kaki pon xda apa effect kat orang counter..demn! So last2 opt tgk I Love You Man dan Star Trek (both again I might add). Iwan join in tgk I love You Man dan juga Star Trek. Oh Syah pon ada, btw thanks for the free tix.



Star Trek dah review tapi let me just say..tgk 2nd viewing masih awesome. Cuma something jer ah yg Iwan caught dimana aku tak sedar sebelum..lens flare tak abih wujud on screen..maybe it's on purpose takpon mmg style J.J tapi aku okok je cuma tak perasan lak sebelum nih. Ah yg pasti...Iwan, Syah dan Top Model kata best..so see Star Trek rules. Oh Spock juga masih rule.



Love You Man last last week dah tgk ngan Nikkie Norliza, makcik tuh gelak kuat..(tahniah)..sampai aku takut. 2nd viewing, masih ok aku mampu lagi gelak/snicker. Overall aku mmg suka sangat cerita nih, partly aku rasa cam familiar hidup si lead nih, haha, so can relate lah. Adengan2 awkward moments cerita nih mmg best gila. Cuma ending jer kureng skit bagi aku. Oh one more thing, tak sangka gila vulgar cerita nih..so if cadang bawak anak..sila don't.Yg pasti..nih bkn chic flick. On side note, Iwan terasa part Chocolat...ahahaha.

8 Comments:

~dARlee zURiS~ said...

hahaa..tq2.
takpe2..aku tak kisah kalu kau nk guna theme colour yg sama
;P
nway..thanks sgt2 for coming guys :)

** JT ** said...

AIKS!! xde pix of urself?? ciss...sampai i baca punya baca panjang lebar...@ the end...xder pon gambar kao tu...bgitu misteri ker?! at 1st i tot ade...the guy with BLUE SHIRT tu...

i tot "fuyooo...he DARE to comb that hair for the wedding?"
HISH HISH...im so disappointed!!!

I DEMAND PICTURE OF U!!!

Reza said...

ada pix of me @ the wedding..dekat fb...and i was like...what blue shirt..tgk tgk! ahahaha you fani lah...i would NEVER comb my hair like that...unless it's Halloween.
plus... the comment dare to comb...ooooooo perli yeh...

ditto

Queenin Murni said...

jom reunion cameroon 25-26july?????
need ur support unt menjayakan usaha murni ku ini!! :)

juanita said...

Lenkali dok bsilang pakai gelang ye...baru feel....:d

** JT ** said...

kakaka...not perli...hish hish..wrong word i use..not DARE..errr...BERANI-nye kao tu!!
OK??

whahahaha

Reza said...

murni : bagus nawaitu kor tuh..boleh dicuba..tapi bak kata kor batch kita nih kan berpuak...xpa aku cuba apa bley.

kak ju : tuh khas tuk bergossip jer kak.

jt : got it.

** JT ** said...

UPDATE PLXZZ!!