Monday, June 29, 2009

Kor ingat kor Ultimate fanboy?

I can say that I'm a huge fan of movies and tv series...leh katakan fanboy ah gak specially certain movies/tv series...tapi bila baru2 nih aku go on9 tgk koleksi manusia2 nun kat states...mak aihhhh, kecewa ada...pengsan pon ada...terasa perbezaannyer yg gila2 ketara.

Tgk exhibit a)



Nih baru satu gambar jer aku letak...lom tgk setiap angle bilik dia...banyak poster yeh!..even tangga nak naik atas ke bilik dia pon cam dikelilingi poster2. Cis bedebah...jauh beza ngan bilik aku...dimana ada 4 jer poster..ada lagi tapi malas frame (mak kata no frame no tampal!) BTW aku nak majority poster mamat nih ada..kecuali yg kat pintu bahagian bawah tuh..seminat horror movies aku...ada limit gak ok.

exhibit b)



Kor tgk buku kat belakang tuh?!?!! aiyooooooo, nih org lain lak. Mana lah dia dapat benda2 camtuh weih! Tapi at least ada beberapa toys aku yg leh dibanggakan..well ok lah kot..tapi if dapat yg buku Necronomicon tuh...ohhhhhh confirm tido berpelukan buku tuh.LOL

exhibit c)



Berdarah hidung aku tgk yg nih...abg aku dulu ada beberapa koleksi Star Wars..tapi banyak hilang partly thanks to ME!...rasa nak repay dia beli Bobba Fett( his fav)...tapi uish masyuk koleksi mamat nih...tgk Thundercats semua tuh pon dia ada lagi..job rob dia nak?

exhibit d)



Berdarah idung lagi...kor tgk collection dvd nih...but in all fairness for them it's cheaper...kita sini nak beli..ugh berjuta..i collected a number of dvds (ada yg original but mostly...tralalala)...but pale in comparison ngan semua mamat2 dia atas nih...heck some of em are early 20-ish, mana dapat duit weih?!?! takkan mow lawn leh kumpul banyak sangat. Oh satu lagi...ada setengah2 dvd yg aku kumpul selama nih hilang...actually banyak! kecewa yeh..sapa2 yg rasa mereka memegang sila pulangkan..yeh..aku cam rindu gila American Werewolf in London (nih paling penting)

dah the end. (anti climax kan)

9 Comments:

Miss Brat said...

What?? poster Exorcist tu lah best! Kalau aku ada, gerenti tampal depan katil beb! hahaha

Reza said...

u serious??? linda blair muka hantu tuh tampal depan katil
ahahaha weih xleh weih...cam mengundang jer...LOL
serious rasanyer mmg linda blairnyer ghost face is the limit...

Che underscore Lee said...

eh takut plss poster exorcist tuh.. poster Joker - Dark Night pun aku x berani tampal (kudos to Milo siap ade bunting besar giler bende alah tu!)

dan Necronomicon!!! waahh best tuh!!

p/s: aku juga sama.. arwah ibu x kasi tampal selagi x frame.. kotor dinding katanya

thanezra said...

yar..aku nih dah ler balik mlm kekadang..mau terbalik jatuh tangga terserempak ngan poster linda blair nih...

dan eheh tuh lah moms...what to do...nama freeloading rumah parents..kekeke

eda said...

Eh..bukan ke aku rasa masa kecik2 dulu ko ada satu ke dua thundercats nyer toy? ke He-man ek??hehe..sebab aku ingat ada main ngan ko.. ;p

p/s: fyi sape nak sentuh harta reza time tuh kena cuci tangan dengan sabun dulu..[stress]

Dela said...

HAHAHA! p/s eda tuh lawak cannot help it.

exhibit a)setuju linda blair nyer poster menakotkan sangat.

exhibit b)no comment tapi buku tu menakotkan.

exhibit c)paling jealous dia ada cheetara!!!!!!!! aku cam leh sedih.

Reza said...

i know...tergelak aku baca comment eda.. i'll never hear the end of that...seriously...yeh lah i was a freak dulu...LOL

oh yes mmg ada lion-o dan he-man...ada lagi but tak ingat apa...tapi thundercats lion-o jer..OH ada Ghostbusters...semua hilang..paling tak kat attic rumah IPOH...

dlm hati : perasan ada attic.

Dela said...

mana nak cari patung2 hebat nih yeah aku tatau nak cari mana. at leat me want cheetara. derang kata movie thundercats 2009! bila!!! manaa?! tipu :(( eh ke lambat lagi?

hahah attic la? eh teringat citer flowers in the attic. besttt. tapi aku rasa ko tak minat kot. lagi satu movie aku mencari - fine things.

Reza said...

1.ebay
2. aah ada dengor gak...2010 kot?
3.tuh bukan novel ke? and fine whaaaaa?