Saturday, July 04, 2009

Iwan dah bukak blog

First thing I wanna say, Iwan nih the one and only kawan yg selalu aku sembang pesal movie semenjak sekolah menengah. Ada beberapa movie gak ah dah layan ngan dia all these years..antara paling memorable tgk Halloween 20 years later kot cause dia marah aku duk spoil time2 suspense akan berlaku (aku dah tgk in advance)

Juga though we do have our differences dia antara org yg recommend aku percaya ah..hello dia pon kureng ngan transformers 2 (JURINA JGN BUNUH AKU). Lagi apa yeh...ha dia nih juga aku enjoy sembang kisah movie masa sekolah menengah dulu cause dia suka reenact balik scene2 movie...antara lakonan berjaya dia adalah adengan Josh Hartnet dlm The Faculty with the line " You both take this", priceless....sangat sangat priceless.

Dia juga pernah wat topic controversy dlm forum limie dulu dgn tajuk "melayan movie kerana ikutan?" which I highly agree on most of what he has to say. Hmm apa lagi...oh dia juga got it why I pick Myfanny as a blog title..once upon a time ada org kata aku letak myfanny cause ramai org akan search fanny ergo stumble upon me blog...hmm ok whatever u say...yg aku tau aku bukan famewhore. The End.

IWAN RULES! Link dia ada kat kanan...under Iwan

4 Comments:

ryna oben said...

tengok movie ni kene honest..
suka kata suka..
tak suka kata tak suka..
well it varies for each person..
macam bercinta jugak.. opss

Reza said...

hi awak!

referring to the ikutan topic aight? well entah ah susah nak ckp..setengah tuh aku rasa cam over ikut sangat ..tuh jer...if x minat ckp jer tak minat..senang hidup...xyah susahkan aku nak book ticket wayang kat gsc..pfft.

Che underscore Lee said...

wahaa Iwan sudah makin maju!

Ed said...

mana link nyer...