Sunday, July 12, 2009

See only when ur high...

Lepas Mega Shark Vs Giant Octopus aku semangat lak nak tgk cerita2 binatang2 besaq nih lagi...bkn apa...niat mmg nak gelak jer..xmo amik serious. So search ah rapid, jumpa this 1 post which list AND links to rapid some giant Crocodiles/Alligator flicks. Yummmmmmm, pastu nampak poster movie croc nih..tajuk Krokodilus? but a.k.a Blood Surf. Pastuh terflashback zaman kat MMU si Azmir ni ada once excited suh aku tgk this croc movie, aku ingat cam bunyi kokodile something like that...yg ada scene mati paling ngok dlm dunia nih. Dari apa dia explain lawak gampang gak ah...tapi gotta see it to believe it kan. So me thinks nih lah kot movienyer maka dl lah aku...after much laughter by the ever so stupid scripts (yet funny) and corny as ..erm shit? fx...the last 10 minute muncul lah adengan ngok nih...


This is the ever so cool actress yg bakal mati, also known as headlights


Short history, 3 remaining survivors nih baru berjaya kalahkan buaya nih by knocking some bricks onto it, 1 of em just lost her guy..so tgh nak blah dari scene of crime..minah nih stop

and started to kick the Croc!


"I hate you, u stupid F!$#!, I hate you" kata nyer masih menendang.


Masih hating dan menendang


Cak!


Wohooooooo! <--nih ayat aku


Ok dumbass dead now


aaaahhhh best adengan nih..ahahaha.seriously? I hate you? U killed my bf? LOL! and the croc was just out cold (or pretending to be) bodoh ke apa??? Apart from that scene banyak lah adengan ngok kot...tapi nih the best.Tak lupa lakonan sekor2 cast agak fail...but who cares! I watch this solely for fun. Now to eat a handful of raisins to gain back the brain cells I just lost by watching this movie. Wish me luck.

5 Comments:

Che underscore Lee said...

AHAHAHAHAHAHAHA ok bodoh gile cara mati tu weih huhuhu

Reza said...

masalahnyer dia gi provoke tuh apa kes?
ingat tendang tuh leh mati ke buaya tuh? aduh lah watak2...but its fun lah at least to watch...

nak tgk lagi cerita2 buaya ekor panjang...ada recommendation? oh pastikan ia bodoh...Rogue, Alligator dan Black Water tiada dlm category bangang

Che underscore Lee said...

eh Rogue best!

nak citer bodo pi tengok Anaconda vs Python tu ke.. ada Jerri bitch Survivor

Reza said...

jerri yeh? rasa pernah tgk...xpa...leh cari juga..mood nak melayan jer skrg

Dela said...

AHAHAAHAHAA!! bongok sungguh! padan muka pempuan tu plis =))...