Thursday, July 16, 2009

Nyuk nyuk

Apart from going for Pothead Half Blood Prince later, me also got this for this weekend..eheheh, not a football fan but still...nyuk nyuk nyuk




Gambar poyo seorang model jalanan

11 Comments:

Dela said...

alaaaa nak tgk pothead gakkkkkk!! benciiee! dan eh besttt dapat ticket free (tu paling penting, eventhough ko don't care / tak minat)

ajurina said...

model jalanan bergamba kat tepi jalan patutnyer.. thehe

Reza said...

dela mambo jumbo :tuh lah kor jauh sangat...aku gak sorang2 sini...nasib ada teman sudi nak join tgk

kekasih lama : aku kesian tgk dia...bagi datang rumah kasik mkn

eda said...

takpe..aku dah puas nengok chelsea last year..your turrn now couz..

pose ko bagus kerana nampak kurus..erk..ko ko dah kurus? ;p

** JT ** said...

huh u GOT FREE TIX!!?? Kan kita STILL consider official sponsor to MU? ala...jgn aksion!! cis cis...
some more went to SUBWAY with Afifi & put that paper HE HE HE!! geram i!! nasib baik u not working tomolo...neway...ur table or chair will be MISSIN!!!

Che underscore Lee said...

hahh? ko dpt tgk Man U???

U bitttchhh!!!!! dah lah Michael Owen ade... demmm jeless!!

Reza said...

eda : ntah...swimming can do wonders ok.

jt : he he he....LOL...sorry Junie...can't help it.

izar : tuh je sbb kor nak jeles?

Che underscore Lee said...

well.. one of the reason lah kan.. bitch!

Siberkop said...

Kau tahu tak word verification apa yg aku kena enter kat bawah ni?

= a n t a t

Ko mmg pilih words camni ker?

thanezra said...

saya mmg nakal
weih hangnyer link pehal xleh masuk dah nih

Ed said...

wah......... aku sesungguhnya sangat nak pegi tgk MU!!!!!!!!!!!!!!!!