Monday, January 18, 2010

Golden Globe

Hai semua! Saya Cyber. Atapun J.D. Reza ajak saya menulis di sini memandangkan dia terlalu seksi untuk berlari. Boleh pula suruh saya mula dengan memberi komen pada Anugerah Golden Globe 2010 yg baru lepas tadi.

Hmm, hmm, nak cakap apa eh?

Jap! Avatar menang.

Yang boleh saya, erm, yang boleh aku cakap pasal Avatar ni, hmm, ok, memang secara keseluruhan gambarnya cantiklah. Watak-watak 'Smurf' yang telah didewasakan memang nampak lazat walaupun sekali sekala terasa macam tengok cerita kartunlah.

Tapi ceritanya agak, hmm, nak cakap macam mana ah? Hmm, Biasa.
Brown Bear add in sini : actually in all seriousness apa salah being typical? sooner or later ur bound to copy some stuff from others..dunno lah nih aku jer rasa..if originality tuh ada...more power to ya..but atas kemenangan Avatar..mix feeling actually kerana 1 cerita tuh good but not great...and then we have this ass in FB non stop praising Avatar like he's the only dude watching it...9 times!

Tapi Reza suka. Dia kata Zoe Saldana patut selalu jadi biru(slut). Atau selalu berpakaian macam Neytiri. Lagi-lagi kalau berhula-hula.

Sexay, aku tak berapa pasti keseluruhan jalan cerita siaran langsung tadi. Sila tambah dan menari ya?

Brown Bear add sini juga : Ber..kena wat signature lah kot kan...ok u'll be J.D, i'll take Brown Bear...im ok with it now..word. Apa2 aku paling excited Micheal C Hall..dan Trinity Killer menang for Dexter! WOOOOOOOOOOOO!...btw Michael C Hall kena cancer..but stage 1 baru..hence why dia pakai snow cap tadi...akward moment for me family gak tadi.

5 Comments:

reza said...

biru itu nice touch cyber..i tgk demographics - izar dah 9 times kuar masuk!

Che underscore Lee said...

motif babitkan aku?? anyway seronoknye sebab aku tau who's the ass on FB tu tee hee hee...

p/s: Cyber still hawt! psttt!!

eDa said...

eh eh sejak bila cyber rajin nih? ermm..boleh aku upah ko update blog aku skali.muahahahaha..biar betul reza kot ye pun...

plus: patut la aku pelik tiba2 reza nye mengupdate in bm bagus gila! rupenye keje en. henzy... ahaks ;p

reza said...

cet
my bahasa so stupid

fadz said...

wah, sekrg dah multi player ahhh!