Monday, March 20, 2006

BLACK XMAS

gila lah letey minggu lepas...whole week kecoh ngan assessmentnyer interview bagai, tapi alhamdullillah lah aku lepas dengan 4 others.The rest from what i heard just now...mostly dah quit :(, ada trying for 2nd round(4 from my groups) dan bajor lagi sebulan..seriously derang nih sangat2 lah cool...memula aku diffi gak wat batu(the usual) tapi last2 seronok lak ngan derang in fact teramat seronok sampai aku genuinely sedey ramai dari group aku tak lepas...hopefully those yg masih trying, i'll see u on the other side...i'll really2 be waiting...and thank u for pushing me to speak frequently...
so by now aku dah masuk HSBC, first day...not bad, aku impress ngan tingkap kedap "boom"nyer...dan vending machine yang mostly free...ehehe heharap lama lah kau kat sana...now back to the movies...


FOUND SOME STILLS FROM THE CONFIRMED REMAKE OF BLACK CHRISTMAS, and the cast aint that bad..there's LACEY CHABERT(aku rasa izar tau...from NOT ANOTHER TEEN MOVIE...ala yg jadi watak jennifer love tuh), Mary Elizabeth Winstead (sky high & final destination 3 fame) , Michelle Trachtenberg (annoying brat in BUFFY) and Katie Cassidy(no idea...no,not a movie tittle)...i dunno which one is the heroine but base on the pic, seems like lacey is the heroine here...well not much more updates to be put up here...so enjoy this...oh and a pic khas tuk jurina


Image hosting by Photobucket

Image hosting by Photobucket


gambo khas tuk ju...seems like dia tahan lama till the end ek, tapi dengor kata dia bukan hero...oh nih cerita STAY ALIVE

Image hosting by Photobucket

13 Comments:

Che underscore Lee said...

Frankie Muniz kah itu? And who is that gorgeous mancandy besides him?

reza said...

dunno...aku sarankan kor tgk trailer cita tuh...aku rasa kor leh pengsan....AHAHAHAHHAHA..ok calm now

azumiru said...

tak kasi komen tak bermaksud aku tak baca.....anyway btul ke ade vending machine free kat hsbc? :O

Anonymous said...

perlu ke aku tipu?

ajurina said...

kerja ko:
oh jangan lupa seludup isi vending machine tu untuk aku..

movie:
ok aku berjaya tengok underworld evolution.. kor harus tengok atau aku ketinggalan rekemen?

misc:
oh berjaya anda update blog yang dah sesuai buat video clip hindustan..

reza said...

erm ju...tak faham ju...video clip hindustan?

Anonymous said...

yerlah ade lalang hijau tingii.. pemandangan yang sesuai buat video clip.. tak pahm lg?

ajurina said...

eh lupe.. komen di atas aku punyer.. hehe

Razloq said...

So bila nak kua album? Cover Cd dah ada kan? Hehehe...

reza said...

jurina : got it
razli : kor jadik manager...aku dah discuss ngan dela milo

Che underscore Lee said...

reza nak trailer black xmas ni... sure aku suke ek?

reza said...

black christmas tak kuar trailer lagi dan actually aku maksudkan trailer stay alive yg ada frankie muniz tuh

Anonymous said...

Looking for information and found it at this great site... » »