Wednesday, September 12, 2007

7 weird things about me

amik dari blog ju, teringin nak wat gak..cause aku rasa banyak benda agak pelik kisah aku.Anyhoo...aku baru balik keje 1st day tempat baru nih...dan syok balik awal pagi tak kena jamm,but tiba2 terjaga lak...baru 3 jam tido nih..haiyoo..kena tido balik cecepat..

7 weird things about me

1.Comic tuh macam baby aku :
Dulu2 masa aku kecik, aku pantang orang sentuh comic aku,boleh tuh boleh..cuma derang kena cuci tangan ngan sabun dan keringkan sebelum sentuh..cam kononnyer comic aku tuh kena virus free lah,dan aku juga wat camtuh bila nak baca comic.Skrg tak dah..tapi secretly, kekadang aku basuh gak tangan sebelum baca..cuma aku tak paksa lah orang lain sabunkan tangan sebelum nak baca.ehe nih khas tuk cousin aku..ampun eda.

2.pembelot orang Perak :
Bkn belot camner pon, aku takleh mkn durian dan tempoyak langsung..which is kinda cam mknan fav orang2 Perak..sampai sekarang aku still taknah try ataupon cadang nak try..bkn allergic pon.dan aku takder masalah dengan bau dia pon.

3.picky eater :
Aku seorang yg terlalu picky eater..anything looks weird..overly red or bercampur aduk memacam..aku avoid.aku selalu go for food yg nampak senang, cam sandwhich or corn flakes.kat asrama dulu mmg susah nak please aku...dan tetiap minggu if sapa2 datang aku order suh bawak McD. mknan asas aku

4.kuat berangan :
bila aku buhsan ataupon dlm tandas doing the #2.aku suka mengelamun..aku siap ada plotline lagi.cast nyer semua bebudak kelas lama aku.xmo cerita lelebih cause sangat hehe.tapi basically dia cam zaman2 conan the babarian mix with lord of the ring sikit..dan kekadang tiba ke planet lain cam fifth element..huhuhuh.rasa cam nak tukar cast cause susah weih nak manage 30 plus character...ahahaha. dan yeah noi..kor ada..tapi character kor selalu mati tgh2, cause tuk bina character aku...muahahahahahhaa

5.suka perempuan independent
aku suka perempuan independent.tgk lah aku idolize buffy..i'm all for girl power.tapi bila ter-over the edge tuh yg off skit.yg tak abih2 i have an opinion on something..yg laki is crap and woman are superior..tuh gila gila aku off

6.DVD/VCD cover
dvd/vcd cover aku kena elok, original cover or poster...if ada jer sikit butir tampalan..tambah yg photoshop pistol kat tangan tak abih2 tuh...mmg takkan beli..but lately dah leh terima skit cause..susah mau carik maa

7.korang pick kan aku dah taktau nak letak apa..dan let me see if aku setuju tak

nak tidoooooooooooooooooooooooo,if I can
mesraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

20 Comments:

fLuRrY.bLuRrY.bUbBLy. said...

ko a little bit fussy actually.
1. Comic tuh macam baby aku : dah penah kena. nak bawak comic ko yg baru beli pun kena careful. Ngengada.. Bkn comic tu sakit pun klu terlipat sikit.
2. Pembelot orang Perak : No big deal to me.
3. Picky eater : sesangat n too much McD bad for your health my dear.
4. Kuat berangan: mmg betul n kadang2 sangat over. x larat nak explain klu bab reza nye drama.
5. Suka perempuan independent: I already know it. But sometimes she still needs guide n protection from a guy."yg laki is crap and woman are superior..tuh gila gila aku off" >> acceptable sbb u must have a leadership talent.
6. DVD/VCD cover : OBSES :D
7. Pemalu yg malu2 kucing especially ngan org yg baru nak kenal or x kenal.
8. A very goodand loyal son. Bangga ngan ko sometimes. Tp hari tu x good sbb tipu kata cuti tuka department. Hahahaha...

Siberkop said...

Ko tak pelik anyway.

Maybe sbb semua yg ko buat aku boleh layan. HeHe.

reza said...

noi :
8. A very goodand loyal son : erm takder lah sangat hebat, ok jer kot

mcd?...tak selalu lah...tapi seminggu mmg kena perkena sekali..tapi minggu nih dah 2...oops

cyber :
really?comic tuh tak pelik..kalau aku ckp aku bila nak masuk rumah kena kunci dan bukak 4 kali kalau tak south africa takder map camner?

The Other Side of Me said...
This comment has been removed by the author.
reza said...

wahai adinda ku jurina..kenapa awak delete comment itu?

Siberkop said...

south africa bukan carolina, masih ok lagi tu, hek hek

ajurina said...

sorry komen tu terreveal samting..
anyway aku nak ckp bagus ko jawab tag aku.. hehe

delamyra said...

5.suka perempuan independent

u're independent.....and a girl too.

6.DVD/VCD cover: aku sokong...kengkadang tiba2 ada element lucah. terhapa konon nak attract la tu.

now i know what to do with your comics whenever i come to your house...so, bila nak buat open house raya lagi? :P

7. you love your dad as much as you love your mom. (ahahaha ala leh la plis walopon tak betol)

fLuRrY.bLuRrY.bUbBLy. said...

dela kena sabun tangan dulu baru leh pegang. :D

delamyra said...

hahaha tu la...terhapa tah reza nih..kalau dela jumpa comic2 dia tu nak kemek2kan nak simbah air, nak conteng2...

best best

delamyra said...

*sabun & cuci tangan sebelom type kat blog kor*

u're an ass

reza said...

kor ada masalah ke fatty?

fLuRrY.bLuRrY.bUbBLy. said...

huwaaaa... dela nnt wat betul2, kita tgk reza nangis ke x??? hahahahah.....

delamyra said...

tak de masalah. suke sakat ko.

ahaha..yey ada geng

joey jo jo said...

takpe reza aku sokong ko in the whole washing hands before reading comic walopon aku tak buat tu.

Lagi2 kalo dela yg pegang comic... harus bleh terbimbo comic tu. I dunno how but it's possible

reza said...

she has issues, biarkan

delamyra said...

hmm maybe the least..terkoyak..wow..

i don't have any issue by the way. do you?

thanezra said...

u do have one
a BIG one

Che underscore Lee said...

#7: Ko vs Encik Bapak

Pelik gak la, since cam ko dok mengena bapak ko. Dan yang hebatnya bapak ko pun dok mencuba.. fani plss!

ouh one more, ko akan cricket yang hebat dengan org yg first time jumpa. motive??

delamyra said...

no i don't . you still do.