Monday, January 14, 2008

Happy B'day Dearest MoM!

Today tepat 12am..would be me mom's bday..so Happy B'day mom...nasib tahun nih aku ingat awal skit...all thanks to those peeps yg wat email berantai kat facebook..serious kalau tak tentu aku lupa sampai lah the very day..i'm that bad at dates!Selain nak wish I had the bestest of weekend..(one of) firstly cause I had a conversation through YM! with one of my fav Malaysian stars...all thanks to eh takmo sebut lah..karang obvious...tapi nih a partial of my conversation..seriously..aku starstruck sat...luckily tak jadik cam aku jumpa Amy Mastura dulu..

XXX: hi hi! u nih kwn xxx eh??
XXX: xxx paste apa u type kat dia tadi..huhuhuhu
reza: aiseh....
reza: nih betul ke fake nih
reza: karang tak pesal jatuh kerusi
XXX: yep..
XXX: betul la
XXX: heheheh
XXX: dlm ic ngan surat beranak ckp betul..
XXX: sorry ganggu
XXX: eheheheeh cool, apa xxx copy paste tu menambah2 hebat actually...jgn ingat i'm some lunatic fan lak
XXX: dan nope tak ganggu


it lasted quite long and ended with

reza: anyhoo...i really really gotta go
reza: however u did made my day.Thank you so much 4 msging me..
XXX: :D
XXX: u too!
XXX: take care deari
reza: likewise!...i'll be following ur career..:D


OH..sesungguhnyer aku starstruck...LABIA!..kepada orang tuh yg baik hati kasik aku this chance..thank you!!!...aku tau seems poyo..tapi bila lagi aku nak chat ngan someone I admire kan..
Now how do i know it's real?well razli made some good few points..he check the id through mail..dan mmg kuar that person's friendster.weeeee!Tapi aku takder lah add dia dan dan tuh...takmo lah jadik crazy stalker lak..karang tak pesal2 dia masuk list Celebrity Near Death Exprience

Razli jugak wat lawak best..

dabomb (1/13/2008 4:51:13 PM): so lepas ni kalo tiba2 klua urtv "xxx intim dgn rakan seYM" aku tau lah sapa tu ye
Reza (1/13/2008 4:51:24 PM): AHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
Reza (1/13/2008 4:51:27 PM): ok kor buat aku gelak kuat
Reza (1/13/2008 4:51:29 PM): AHAHHAHAHAH
dabomb (1/13/2008 4:51:33 PM): ni lah masa nak kenakan ko hahahahahha
Reza (1/13/2008 4:51:38 PM): pastuh uzz : hmmm cinta ym sekarang sangat berleluasa
dabomb (1/13/2008 4:51:46 PM): hahahahaha
dabomb (1/13/2008 4:51:58 PM): tak dia cam uzz: uzz tetap dgn msn messenger

kor cool gak rupanyer yeh razz
ok in other news..aku hampir terbeli mainan baru..grindhouse..cantik siot..tapi kerana dah kuar duit beli present kat mak dan banjer mkn..terus pokai..boleh2 tuh boleh beli..tapi it come in sets..so cam malas nak beli the set, update terkini...ring Charlie Lost aku terpijak...faham2 lah apa jadik kat ia...demnit sangat!.


Anyhoo happy bday mom..for me day me nak psp! hik!

11 Comments:

Che underscore Lee said...

hints please... singer? actress? wannabe singer/actress?

reza said...

aku xleh tido..anyway..
hannah tan
ahahhaha i wish kan
erm camner nak hint yeh..well it's a singer..nanti kor Y! jer lah aku

milo boyd said...

oloorrr..nak tau jugakkkkkk!!!

Siberkop said...

Reza taste dia

reza said...

boleh lah tahan
kalau jumpa hump kaki..

fLuRrY.bLuRrY.bUbBLy. said...

need more explanation plssss...

Razli said...

Excited bebeno kome ye? So aim ko utk menamatkan zaman bujang before 30 boleh proceed kot? Haha.

Che underscore Lee said...

singer? hmm... minah AF yg ko gila-gilakan itu ke?

fLuRrY.bLuRrY.bUbBLy. said...

AF????? haha..
aku teringat ko ckp "mama minat kat farah. so nak amik pic dia lah for her" haha.. tetiba ter flash back.
anak yg baik kn kawan2 sume. ;)

reza said...

razli : hishhhhhhhhhh, xda maknanyer...baru chat terus sangkut lah...dan takder niat sampai situ weih!!...lain lah kor ngan emmet,aqasha dan loque

izar : apa kata tanyer kat Y!?

noi : nih satu lagi...takder keje aku nak panggil mak aku mama depan ramai2...bunyi manja nak mampuih..walaupon mmg manja...tapi...hish kor! well at least kor dah tau sapa kan...dah diam

fLuRrY.bLuRrY.bUbBLy. said...

:/