Friday, September 19, 2008

This is cool

I found this pic in facebook...aku suka cause cute..kalau ada poster version kan cool.



From Top : The Warlock? , Candyman, Jeeper Dude, Phantasm Ball, Demon mom in Evil dead

2nd row : Alien, Who?, What Ugly Thing? Which Zombie? Awesome Scream Killer

3rd row : Re-Animator , Werewolf in London? WTF - the thing?,Draculla, Frankenstein, Pumkinhead

4th Row : Michael -love ya xoxo, Freddy, Samara -funny, Jason chi chi cha cha, Hannibal, Leatherface, Hellraiser Leader (name escapes me)

Front : Dunno, Critters!, Chucky-way cute, Gremlins and Ghoulies.

Can anyone help with the unknowns?

7 Comments:

mahhass said...

damn cool pic. semua horror icon ada tu. (terus aku copy buat wallpaper phone aku haha)

btw, 2nd row zombie tu "Bub" Day of The Dead.

Dela said...

aku gelak part michael love ya xoxo ngan jason chi chi cha cha. :)) chi chi cha cha tu tak leh tinggei.

anyway coool poster walopon dam 50% aku tak tau nama depa kalo ko tak sebut nama derang secara xoxo.

anyway ghoulies tu kuo dari jamban yeh tuh? kalau betul yer aku cam gahahaha.

milo boyd said...

2nd row : Alien, dela, dodo, perut, Awesome Scream Killer..

tuh je yg aku bleh recall...say thanks 2 me!

Reza said...

mahhas : idea bagus bro...dan aah mmg bub, camner leh lupa.

myra :yep ghoulies poster...dia kuar jamban...mmg memorable..bagi aku lah at least

milo : sian perut=delot=dodo

fadz said...

mmg Bub, cemne leh lepas? Yang lelaki bukak tai tu mungkin psycho dalam American Psycho..

bawah sekali paling kiri: The Evil twin dari filem Basket case.

Yang ugly thing tu wa pun tak tahu..

mahhass said...

Mungkin Nemesis Resident Evil, tapi macam lain benor part matanya. Mulut, saiz body dah lebih kurang.

reza said...

fadz:errr...ehehe actually tak berapa minat day of dead...jgn bunuh aku.


pakai tai american psycho yeh? possible gak.tapi tak cukup smart..:D

dan basket case taknah tgk...patut taktau..kor ckp psycho baru teringat...kenapa norman bates takder yeh.

mahhass : ahahha tak mungkin nemesis..some random demon kot..tapi yg depan tuh sebelah werewolf ngan alien tuh ada cam the thing kot..ke?paling tak something from Swamp Thing (dimana aku taknah tgk)