Tuesday, October 28, 2008

Feast 2




CAM GAMPANG. SEKIAN, THE KID SCENE IS BORDERLINE WRONG!!!.WORST MOVIE THIS YEAR AND IT EVEN BEAT OUT DISASTER MOVIE..SEKIAN IKHLAS, 1 vote jer..hanya kerana ada perky boobs kat ending.

6 Comments:

mahhass said...

Cam gampang? ahahahaha so frustrating kan? hmmmmm..

Reza said...

agak lah...kor ckp betul pacing dia slow gila...not enough onscreen kills
dan juga aku tak enjoy kalinyer humour

Che underscore Lee said...

sempat boobs lagi tuhh ahaha

Ed said...

eh plis... scene baby tu sangat tak leh terima.... dan reza, aku da tengok pilot True Blood... aku rasa series nie kau mesti suka... drama pasal vamps... rogue xmen heroin citer nie... if tak silap aku la.. maleh nak check... betul anna paquin berlakon jadi rogue xmen kan? kan? dan mind u... boobs here and there...owh ada watak gay juge... cool...izar take note...

Reza said...

HAHAHAHAHAHHAHA
bongok lah kor, loving the last statement

Che underscore Lee said...

ahaha celaka ed! :))
x minat sgt la vampire2 nih
ade je org share kat torrent nih, maleh donlod hehe..