Wednesday, March 04, 2009

Antara Chun Li VS Sex Drive

Pilihan wayang last week agak sucky, Chun Li ada bakat meh..dan Sex Drive ada bakat pesta potong..tanyer itu wanita..dia leaning more towards Chun Li (dia takut akward kot tgk cerita ada tajuk "sex" dlmnyer) Kaji lebey dlm..dari segi cast aku kenal ramai lagi dlm Chun Li..hello Lana. Sex Drive ada Marsden..hmm maka book dua2..tapi jatuh tgk Chun Li..kerana rasa elok lah tgk cerita rated U.



Bad Move?agak...Chun Li cam hampeh..jgn tgk. Dua benda jer menarik..Chun Li dan adengan yg membuat aku terjaga sat..go figure kisah apa.



Kemudian balik terus *explicit word* Sex Drive, aku jumpa Unrated version...layan...mlm tuh gak tgk..kerana nak cuci perasaan hampa tgk Chun Li.Now Sex Drive...this is my kind of movie...lawak nak mampus.Masa awal ada disclaimer yg gila lawak..the writers mintak tgk yg normal version nyer...after going through the full 2 hrs...now I know why. Tapi that doesn't mean the unrated one sucked. It was great!...banyak adengan melons (and dick) yg tak masuk akal...ahaha..AND the idea of doing this particular unrated version is marvelous!..good good idea. Banyak adengan stand out tapi aku cap satu jer ah...saja spoiler skit..Oh aku end sini juga..go see it, khas kepada..



Razli:Somewhat like Superbad..but with dumb joke, aku dapat rasakan kor leh suka
Dela : kor confirm gelak
Izar : banyak adengan ko, BUT mmg dumb jokes nyer best.

Dare I say the American Pie of this decade?hmmm...

8 Comments:

fadz said...

shit aku terlepas.. anw, dah agak chun li mengarut

Dela said...

me neither streetfighter person nor action movies person sangat. di mana aku cuma pernah main kurang 5 kali je kot game dia yang aku tak ingat watak depa camana sangat pon (aku pikir nak menang je kalo main game kot)

tapi citer tu dari dialogue, stunt, graphic. FAIL! kristin kreuk je yang buatkan aku "ok la movie nih" tapi yang nyata aku kecewa = dialogue. not clever at all. sme cam direct. tak de guna cam idioms ke...riddle2 ke. bosan betul.

tomb raider gak best (citer game -> movie)

reza said...

fadz : sex drive kor guna kaedah alternative tuh je..jgn gi wayang..confirm potong

dels : ha betul..dialogue mmg fail..masa time dia narrate mmg eh..tak chris klien cam sux lembu kan.
ehem kor forever tomb raider.

Che underscore Lee said...

ouh actually aku dah tgk last week, download unrated version nyer huhu.. aku terkejut scene Amish topless.. ouh dan ada Seth Green!!!

ending scene agak fani, actually the whole journey sangat fani pliss!

scene yg aku suka ialah scene dlm kereta sebelum mamat tu baling kasut atas pokok.. hehe..

reza said...

should have figured...ada jer tajuk sex kat depan tentu kor laju

Che underscore Lee said...

ellehhh ko tgk sebab ade topless Amish girls kan?

Dela said...

aku baru tgk unrated (i dowanna even imagine kalo dalam wayang yg tak donlod nyer version). tapi unrated funny weh :)) ada pempuan *doink2* tiba cam jalan2 sana sini out of no where. nampak sangat saja nak letak. ngek sungguh! tapi kudos gila. bongok citer nih!

reza said...

YEAH! DELA DAH TGK...NGEK KAN! AHAHAH