Tuesday, January 30, 2007

1 year dah rupanyer...

Hoh,tulis2 tulis2 dah setahun blog aku 23rd arituh,heh tak sangka,memula wat sesaja jer...nak follow the in thing katakan.Anyhoo thanks to all yg masih melawat dan sudi mengomen atau melawat jer,aku tak kisah...janji ada melawat,dan heharap in future,feedback tuh jgn lah stray dari topic movie sangat yeh (khas tuk perut)allrite nothing more to say dan i end with video abg long aku kena punkd ngan ashton @$!%@! kutcher,teruskan..fyi sian abg long

4 Comments:

Che underscore Lee said...

Ashton Kutcher overrr.. u sucks!

Ouh congrats dah setahun!!

Siberkop said...

Rob cam nak nangis jer.

Aku rasa kalau Thanezra yg kena camni dah pecah pintu tu. SIap tinggal silent notes.

reza said...

hmmph thanezra kalau kena camnih,terus pusing balik rumah dan jerit dari dalam kereta....TOOOOOOOO BAD!

lain lah abg ber,mau lontar diri kat cermin kaca tuh

delasexy said...

sib baik ko ingatkan the holiday...sangat pueh hati...dan gembira aku..ihik! ada judy lawy.

aku nangih time anak2 dia kata 3 musketeers boleh? syahdu. :((