Wednesday, November 28, 2007

Link2 di kanan part duex

ok kita teruskan yar, oh juga shoutout..sesapa terasa dirinyer ada link di blog razli..lihatlah apa dia review ya cause dia pon inspired by my current topic which was inspired by Jurina


Kazumi?

Seorang mamat yg bagi aku boleh bawak berbincang mengenai horror2 movie,tapi takleh kisah2 Disney kerana dia anti-disney..dunno why(terikut sangat kot dengan scandal2 disney = sex). Dia meminati cerita2 horror yg juga over the top which me like..cerita2 jepun cam audition dan lain2..cuma aku actually tak suka Audition..tapi ngeri gak ah usha cerita tuh..brr.Mamat nih juga agak jiwang in a way..tapi who isn't bila dah terasa perlu time tuk kahwin kan (not me!)..blog2nyer banyak kisah cinta yg actually best..sumpah!..tapi officially close baru2 nih..but me still hoping it'll be up.

Movie sesuai tonton : Saw 4 (if kuar Malaysia) or...kita cuba The Mist nak..aku chop kor!

Jaa

Makcik loud mouth, kor leh dengor dia dari jarak mana pon..dan leh cam lak tuh...serious takleh jadik serial killer or stalker. Jamin fail!..nak survive horror movie lagi takleh!..tapi dlm2 loud mouth makcik ni..dia nih mmg cool orangnyer..there's more to her then that god awfull noise..:P. Lately dia agak zen sikit..aku pon dunno why..mungkin dah banyak sangat baca buku self motivation book kot..we want the old JAA!..blognyer banyak kisah issue2 semasa..dan kerana ramai kawan aku (2 jer) taktau nama benar dia..mari aku reveal nama Jaa ialah Jaaratul Adawiyah..uniq tak?

Movie sesuai tonton : Apa2 yg leh buat dia gelak..tapi pastikan tgk kat umah..cause if dlm pawagam boleh kena baling pop corn kot..aku cadangkan erm erm..Harold and Kumar 2

Inaz

Rakan sekolah dan juga satu U, budak kecik comel yg mempunyai personality yg awesomely cool. Agak hyper tapi kekadang pendiam gak..ikut mood swing kot. Juga kuat flirt..tapi tuh dulu..sekarang dan kahwin dah tenang skit..cuma still periang cam dulu..mempunyai graphic blog yg cool..wishing u all the best in Ipoh inaz!

Movie Sesuai Tonton : Enchanted bagi pasangan baru kahwin nih

Fadz

Aku tak kenal sangat mamat nih lagi..dari balas2 post dlm blog jer..tapi orangnyer very deep,i mean really really deep..taknah aku kenal orang sedeep dia.Banyak benda dia leh tafsir...terasa cam mamat penafsir dlm Lady in the Water pon ada (betul ke tuh tajuknyer..saya dah lupa)..Tapi aku suka dia cause dia juga peminat horror yg bagus..cuma i'm more towards the blood and thrills kot..entah..nih pandangan aku jer..anyhoo..hopefully one day we'll meet..dan RUGI KOR TAK IKUT TGK ENCHANTED! nuff said..

Movie Sesuai Tonton : hmmm The Mist kot...

Mahhass

Bro nih entah mana pi..blog lama tak update..benda aku gi blog dia dulu religiously gak..but still keeping the link cause am hoping for the best satu hari tiba2 dia update..tak silap dia tinggal australia..cool..dan dah kahwin..kot..nih base on blog yeh..aku chat ngan dia pon taknah..

Movie Sesuai Tonton : Semua horror movie bakal muncul, hA! AVP 2

Milo

Burung ini kenalan melalui dela yg tak sehot milo nih.Milo nih nampak jer real life camtuh tapi photogenic siottttttt..check out myspace dia..tapi aku takmo kasik link..carik sendiri.hik!..sebagai seorang wanita dia ada lah nampak brutal skit..tapi deep deep keperempuanan dia terselah.OH! seperti Noi dia juga makin kurus..woah!..aku takleh imagine camner if dia capai tahap 60kg..mau secun Sara ANTM cycle 9 nih kot.Dia juga best bawak jalan dan mkn..kerana lawak2nyer ada bakat semua orang muntah..oh lupa..dia yg actually kuat muntah..blog nyer banyak kisarkan hidup nyer dan lawak2 jenaka..oh dan check out suara dia..fuh!..setanding dela..dela top skit jer lagi..

Movie Sesuai Tonton : Cerita romantic comedy yg end ngan tragedy..Notebook part 2, :D...takpon cerita2 comedy funny..tapi hati2 dia bila2 jer leh muntah..rasa 27 dreses dia leh layan kot.

9 Comments:

Anonymous said...

hey, mana ada deep, cetek je, lu pun deep apa, jernih sangat, hehe..The Mist? Cun..

Btw, this friday nite nonton Enchanted at Pavilion GSC, got sponsor some more (Kekure), how to beat that?

fadz-

Anonymous said...

am also waiting for I AM LEGEND. Im a big fan of Matheson's work.

fadz-

reza said...

aah legend forgot bout that one, remake omega man kan..

anyhoo yeh lah dapat tgk enchanted free lagi best..

. i . n . a . z . said...

waahhh.... si inaz tu kaki flirt ke??? hehehhehehe... ( sambil terpisu pisu malu )

oh memang teringin juga menonton enchanted. tapi apekan daya.... nak jumpa si suami pun jarang.apatah lagi nak tengok wayang.

reza said...

aku dah tgk twice leh..ahahahha aku obsess ngan cerita nih
comel comel comel

Siberkop said...

Suka citer comel2(lepas tu clapping hands)?

Gay gay gay!(Crossing fingers cam Homer)

thanezra said...

getek lah awak nih
awak suka poltergay tuh
apa kes?

Che underscore Lee said...

Poltergay fani weih.. kalau ko faham French lah ihikss! :P

milo boyd said...

ko lupe nak cakap yg aku juga suke pukol org ketika gelak..n after that baru aku muntah..27 dress? cam best je tajuk..