Monday, April 21, 2008

26

Officially 26 2 days back...buhsan gak this year..cause benda plan yg sebulan awal tak jadi..kalau tak dah kat tepi pantai dah aku nih..eh i mean baru balik dari pantai...bersama2 rakan2 bainun.Sia2 cuti 2 hari aku...dah ler net takleh pasang dlm 2 hari cuti tu (network card dan modem disambar kilat)Arggh sangat bore..tapi apa2 tujuan post nih nak nyatakan thanks firstly kepada Junai kerana secara tiba2 belanja aku mkn kat some pizza place kat Pavilion,terharu sat...Junaidi nih yeh Junaidi...rasa rare gila nak dibelanja..so thank you gila gila gila.Walaupon end up tgk cerita bodoh bertajuk Forbidden Kingdom (aduhlah monyet tuh) tapi still rasa syok cause dibelanja.

Dan juga tahniah kepada Azian Ger(hehe) kerana berjaya sms 12 tepat..dan pada Izar cause buat post yg berp/s kepada aku.Dan juga Miss Boink kerana ingat lagi bila aku lahir...(jaa! miss boink msg..oh mellow :P) eh dan juga JAA!..lupa lak hang call aku sembang 1 jam plus2..saiko kor,tapi cool.Dan to the others yg sms (eda,makcik2 etc) as well..tambah Abg Ber...u nih..msg sekali dah lah..takyah lah risau ku tak reply.Dan special mention pada Baby Razz...kerana msg kat Facebook jer..dia terlampau macho tuk sms.

OH paling penting kepada Me mom and dad..dan juga cousin aku dan maknyer yg join in celebrate.Thanks all...next week kena start beli hadiah..kalau tak aku nangis tepi corner.



Mari tonton cam syok

14 Comments:

ajurina said...

dude..
lupe wish besday..
heppi besday..
bile nak kawen? (soalan recycle)

Razli said...

Haha. OK lah nanti aku sms ko. And setuju dengan pertanyaan jurina, bila nak kahwin? Boleh aku datang shoot nanti hehe.

syahila said...

aku pun lupe nk wish, ingat tapi lupe? camner tuh? hehehe. selamat masuk ke umur 26 thn..

dalam mana2 borang:
anda akan dikire di dlm golongan
26thn-30 thn

mcm sedey sket ok..

bestfren said...

aku sms jugak malam tu..

Siberkop said...

Macam biasa,

I LOVE YOU THE MOST, BROWN BEAR!

reza said...

ehem
ju : thanx

baby razz : lambat lagi..dan sah sah aku melawak..tak suh kor sms jer..saja jadikan issue

syah : DIAM! aku belum lingkungan tuh

? : etc tuh kor tergolong lah kan..ramai jer lagi dlm etc tuh, i.e joe, milo..kakak aku

siberkop : kenapa aku brown kor vanilla..SLUT..eh jgn sebut bear2 dah nanti izar excited

your favourite star said...

ohhh aku wish tak der pon namer aku yer. that's it! u're gay!

thanezra said...

and ur the model in Flashing Lights...shake it dela shake it...shake it all!

Dela said...

bunuh ko guna spade. eh whatever you call it. u're the tikos. tak pon baling kor ngna handphone cam razli bunuh tikos. eh opss ter big mouth :)).

reza said...

eh shush!

Che underscore Lee said...

ahaha siot aku x ske bear2 okey... ske oriental je... demand bleh? :P

Ed said...

happy belated birthday reza... sayang nya tak pegi lumut ek...

thanezra said...

SHUT IT

milo boyd said...

sebbaik ko letak nama aku dlm comment nih..aku baru je nak cakap ko SLUT!! bluekk!