Friday, August 29, 2008

Ugh



Jurina : Bes babylon ad?

Aku :Kehadapan Vin Diesel, knp kor sanggup decline watak Hitman semata nak watak dlm cerita sengal ini? Though Hitman bkn classic, aku rela sanggup layan Hitman 3X dari tgk cerita Babylon A.D

Jurina : Ok Drama

Aku : Oh no you didn't!

12 Comments:

Ed said...

hmm... nasib baik...

Siberkop said...

Kata nak download jer?

Ngong~

Reza said...

ala dah free arituh...

Che underscore Lee said...

as usual...

Reza said...

maksud?
if kata tak ajak...

izar...tlg lah faham bahawasanyer aku tgk belah mlm dekat2 midnite, elok time abih keje usually...adakah aku diperlukan tuk gi ulang alik sampai mmu amik dan anto kor dan pulang ke rumah balik?...frankly speaking...tiada time langsung...

harap maklum

Jujus Oren said...

ok je aku tgk..

thanezra said...

u just wont admit it cause kor dah tersalah book...

pls lah ju...apa kejadah messiah2 tuh..hish sangat..aksi part sub jer aku suka..lain sangat lalalala

Che underscore Lee said...

hoho.. jgn emo pliss
hanya gurauan..
dan aku tau ko tgk direct dari kerja
x kisah pun, aku leh tgk sendiri

Jujus Oren said...

ko terlalu high expect kat vin diesel..
klo die abg ko lg ko emo kan?

Reza said...

yes kebarangkalian aku perlukan aksi lagi...tapi kat office sekor jer suka yeh..so im not alone
muahahhaha

izar, saya tak emo jer..just putting the word out there

fadz said...

ya, it was a big disapointment.. n i thgt it was the cont of the riddick..

Reza said...

ha! seeeeeeeeeee , mana jurina mana jurina??, tgk atas (tunding jari ke atas)