Saturday, August 09, 2008

Awek2

Hi semua!, agak lama tak update yar...been sorta kinda definitely bz :D..but enuff bout me..how are yall? Thursday arituh tgk Batman again..sebenar2nyer kalau ikutkan..takmo tgk again..i rather see a new movie, tapi...Susuk? HAH! Rogue? dah tgk berzaman..dan alang2 dah cuti halfday dan juga digoda oleh Jurina dengan suara serak2 basahnyer dan juga cyber gedik nak tgk again (dia fetish Joker)...mengalah jugak ah..surprisingly..aku tak ngantuk for 2nd viewing..selalu cerita berjam2 nih tgk 2nd time aku dah pengsan.Anyhoo apa yg menarik ialah melihat seorang watak sampingan yg rupa2nyer obvious juga dihint..hmm menarik..

So off to the topic, lately tgk cerita/movie/tv/reality tv banyak awek2 hot lah..ehehehe 1st up in movies...cerita Teeth , All the Boys Love Mandy Lane dan Girl Next Door.



Teeth is about this girl (not really hot) who has teeth for a vagina..cool no?Anyone who forces themselves on her will have their willies bitten off..cool no?and...thats bout it.

Me thinks this more on the dark comedy sorta movie..it's gory, disgusting and yet funny as hell...come one! sharp teeth for a vagina?!??! (dela...this'll do wonders to ya)This is a silly flick but an enjoyable one..so if u have the stomach to watch bitten of willies...please do watch this (as a man, i went ouch a lot of time...a lot lot lot.



All the Boys Love Mandy Lane is about this supposedly hot(erm no..but she is curvy..that's a plus) who is lusted by every guy in school.They are willing to do everything.. to date/mate her.

Like the poster, the editing is slick...but other than that..yawnnnnnnn!I think i watched to many slasher flicks..cause its highly predictable..at least for me lah..if korang rasa tak predictable maaf, sila ikat aku dan spank.And the girl?? hot kah tuh?? the only thing i can think of is that she looks older than 18..so probably that's why the dudes go GAGA over her..me being a 21 year old boy..dont think so. Watch this only for the slick editing.



The girl Next Door is not to be confused with the sex romp comedy in 2004..this is totally a different story..and genre!..this one is a true story about a girl who's is tortured to death by her guardian/aunt.

I like this one, it has the tv movie of the month feel but i still liked it.The story is sad, and since it based on a true story..makes it sadder.Cast was great...loved everyone..even the sadistic brothers.The tortures is not really brutal like Hostel/Saw...but considering its really happens...its brutal man.Anyway if interested Wiki this movie..and u'll see the real girl...cute looking.Again..kesian.



Now to TV...first off..aku benci Razli kerana tak perkenalkan Tila Tequila kat aku awal2..cisss..bila aku dah terwow..dan nak hebah..dia jawab "oh nih aku tau"...celaka..mentang2 jarang suka kat awek asian..(lucy lui aku suka ok!) tapi takper...bila aku tonton FHM top 100 arituh...tergamam aku tgk #100...dan tuh jer lah aku suka pon..oh BTW gellar dlm top 10...wohoooooooo she still has it. #1 someone named Mieller..bikini model..but yawn.Anyhoo Tila Tequila hot OK! dan she has a show called A Shot @ Love...which is kinda cool...but got fake in the end..whatever lah..aku nak usha dia jer..seriously she's hot and wild..ada satu adengan jer masa dia masuk pool abih cair makeup dia nampak real features dia yg agak eh?...tapi takper lah..she's still hot..if rajin usha lah A Shot @ Love with Tilla Tequila...highly entertaining...mana taknyer..she dates both man and woman..yes woman!.



And finally...rupanyer2 Australia Next Top Model dah keudara..cycle 4..lupa lak kisah itu...sekarang dah sampai season finale dah...tunggu nak tgk jer sapa menang..plsssssss sesapa jgn spoil.Anyhoo Australia next top model bagi aku better dari ANTM..cause Host tak fake cam Tyra, awek2nyer actually better looking dan photo shoot better..cuma..panjang sangat lak..each ep runs like 50+ min, dan pemilihan winner dia selalu aku emo.Erm if rajin..usha lah..cycle 3 still the best for me...tapi cycle 4 menarik cause awek2nyer lawa..majority..layan lah iklan cool miker..



p/s : Jordin looks sexy yah?

19 Comments:

Jujus Oren said...

aku tak goda..
ko menyerahkan diri

Che underscore Lee said...

mahu itu Aussie NTM boley?

ouh Teeth sgt ouch ouch setuju..

dan Girls Next Door tu aku rasa zalim gile makcik dia, dan sgt keji yg lain2 tu

mahhass said...

reza, nice writeup. Version Girl Next Door ko clear tak? email aku link torrent boleh?

Reza said...

ju : eleh..suara anda arituh sesuatu..LOL

izar : bila2 aku bebetul free aku pass yeh..

dan kor dah tgk Girl Next Door? ke kor tgk kat wiki the details? and yes makcik dia celaka

mahhass : version ku clear yes..nak email camner nih? ke kat facebook saja?

mahhass said...

reza, ko email aku link tu ke mahhass@yahoo.com thanks
Coz yg aku jumpa cuma version comedy 2004- yg tu buat mende.

mahhass said...

ok dah dapat email ko, tq tq..

Reza said...

no hal

mahhass said...

Reza, ko kena tengok french-horror flick - "Them" (aka Ils) (http://www.imdb.com/title/tt0465203/) dulu sebelum ko tengok The Strangers yang ada Liv Tyler tu nanti. Download arini jugak kaayy. :D

Reza said...

if aku ada masa..banyak benda aku tak usha lagi..paling tak aku download dulu tgk 1 bulan lagi :P

Che underscore Lee said...

aku tgk sape tah share kat torrent mmu aritu...

aku cam x baper suka ending dia, cam halaa gitu je? aku nak revenge yg lebih ganas hehe..

sicomei said...

Aku terkjut ko x tau -Tila Tequila

hehehe, die nie la yg paling top kat myspace. sbb terbanyak add friend. + ade band sendiri. + model lucah sket. wahahahah

Reza said...

izar : nama true story..malah true story takder pon revenge

sicomei (who) : takder myspace account..well actually ada...tapi dah bertahun tak masuk..logic?

sicomei said...

erk apesal kuar sicomei nie?

mesti sbb aku tukar utk blog lebit aku!!

sicomei= kecik.

hehehe

Reza said...

ler kecik..ok tak terkejut kor tau sapa tila tequila...knowing u

Che underscore Lee said...

AHAHAHAHA kantoi Kecik!!!

xde la aku bajet2 cam kalau based on true story dia ade element2 tambahan ke hehe

Dela said...

haha kecik ta mo kantoi browse pempuan seksi :))

anyway reza. best per pasang vagina dentata

Reza said...

tuh sbb aku suh pasang kan!esok tgk strangers!! wohooooooo!

razli said...

OK lah, lepas ni aku akan rekomen dkt ko mana2 awek2 asian yg hot. For a start; Leah Dizon.

Reza said...

baik!..on it