Monday, November 24, 2008

The joys of being sick

I've been sick for like 5 days, Wed-Sunday, skrg dah ok..cuma batuk hebat..dan apparently ramai jer lagi tgh sakit..something in the air i suppose..jgn aku tukar jadik zombie udah.So kerana sakit agak hebat...weekend tak ke mana sangat..tapi actually sangat looking fwd to cerita korea tuh, di mana Dodo kata tamo tgk..dimana lagi last2 cancel jer cause mmg takder sapa nak tgk...ahh twilight jer lah gamaknyer, dah alang2 cuti khamis -jumaat nih (aku celeb thanx giving, ada turkey sekarang tgh pusing dlm oven)..so the joys of sakit? xda apa sangat..cuma layan movie2 yg tak sempat2 tgk lagi lah...dan oleh kerana aku masih moody, malas review panjang..mesra

Donkey Punch




Cerita soft porn, kisah paranoya?(ejaan) @ the sea where Donkey Punch was applied? and all hell break loose. Cerita normal..seen it done that..tapi scene Donkey Punch agak
interested nak tgk. But a lady(or slut) in the movie has a valid question..what's in it for the receiver? 2.5/5


The Substitute aka Vikaren




Cikgu Alien..nuff said. Boleh dilayan kerana agak lawak...tambah time dia kutuk budak gigi rongak sorang nih. 2.5/5

Midnight Meat Train




Serial killer on a midnight subway train.Agak hebat cerita nih dan sangat lambat aku tgk cerita nih...patut tgk wayang..rugi missed.Oh well 4/5

7 Comments:

fadz said...

hah, baru tonton midnight meat train? ko mmg lepas ia tayang kat pawagam, tapi oleh sebab ada beberapa bab terpotong (main dan biji mata keluar dari soket mata), kau kira oklah terlepas.. one of my fav this year..

mahhass said...

Vikaren 2.5/5? Jeez, u must be kidding man. Anyhoo, aku tak peduli coz suka Vikaren hehe.

Owh.. Donkey Punch = soft porn.. hmmm gonna check that out, malam ni aku dload :P

Midnite meat yes indeed, is one of Clive Barker's best so far, also this year's best horror.

Reza said...

fadz : haa untung gak yeh tak, part mata tuh mmg cool..eh banyak lah part cool..

mahhass : vikaren sesungguhnyer not my cup of tea, tapi at least it is moderately entertaining dengan lawak2 bagus dia..

donkey punch bukan soft porn...banyak bogel jer..

Ed said...

aku stranded di bangkok...
fyi...

Reza said...

so i heard...masa dengor ada riot tuh aku dah sms kor..pesal lama sangat kor kat sana..xleh lepaskan lagi ke?

apa2 stay away from the riot

Ed said...

stay sini lama sangat??? mana der....

that's why i used the word "stranded"... bitch!

Reza said...

err kor faham tak apa aku tulis nih?