Monday, December 01, 2008

4 hari free day yg memenatkan

Rasa xnah aku bercuti lama jln round KL 4 days in a row...apa2 seronok gak ah cause jumpa member2 yg dekat jer actually tapi lama x jumpa (Baby Razz last i saw ya was wedding Che Pa 2 years back ok!), catching up with sorang kaki wayang yg selalu ikut aku dulu...tgk 3 movie..kalau tak 4..and attend a wedding yg aku sendiri tak ingat kewujudannyer..OH OH dan juga dibelanja orang mkn hebat twice!....terima kasih sangat...xoxo

Day 1

Bangun2 dah mikir apa nak wat...pastuh mula lah pesta call..dan oleh kerana semua bz (x salah pon cause waktu keje)...maka aku sorang lah berjalan2 kat kl..oh dan kerana dela selalu mention..aku pon gi lah Message badan...mind blowing sungguh..tambah part tiba2 dia sentuh my firm buttocks...tergamam sat...nak gelak pon ada.Then beli comic (as usual) dan fikir panjang nak tgk tak Twilight sesorang..luckily tak gi tgk sesorang.

Mlm tuh jumpa kawan lama x lepak dengan sembang pesal hopes and dreams(ayat poyo) kat McD curve sampai 1 pagi.

Day 2

Lepas Friday Prayers bawak the two Wildkittens (nuha and nisa) pi tgk High School Musical 3..yes HSM 3..it sorta suck really..too cheerful, happy2 lompat split yg sangat uuuughhh...tambah bila Sharplay..ke pray ke entah..kuar...ya allah everytime that Loser appears rasa nak Gauge my eyes out then juggle. She's thattttt annoying..kalau ler wujud manusia camtuh..brrr scary feeling...another thing..lagu tak best...HSM 2 and first one at least ada lagu sedap...kali ni zzzz...oh well at least Nuha enjoyed it..she was sooo expressive..ngan tepuk tangannyer, ngan pejam2 mata time lead ciumnyer..heh cute. 2.5/5


Yeah J.Hudgens spread lagi!


Pastuh jumpa Eda yg forever cool di Cineleisure dgn tujuan nak tgk Twilight, finally ada gak yg ingin tengok..tapi sebelum tuh sembang lama gak ah since show midnight.Then we're off to Twilight



Now Twilight was sooooooooooo effing boring!!!!..at least for me, and maybe my cuzz who was asleep!..here's the timeline from what I remember ah;

p/s : semua ni dlm hati

First 5 min : This looks good.. so bleak and dark...wowowowowoow
10 mins later : Eh Eda dah tido?...okkk...tapi aku pon agak menahan nih..stay strong young man stay strong!
Another 10 minutes : Ok i love u i dont love u..this is getting boring...OH WAIT..BRA SHOT!...THANK YOUuuuuuuuuu
10 minutes more : oooh lookie Vampire with sparkling skin...how amazinggggggggg...sheshh.
10 minutes : Suci sangatnyer vampire nih...arghhhhh buhsan2 where are the kills! xda gigit2 pon arghhhhh stress stress!
15 minute later : Stress stress...nak kelar jari aku (aku belum tahap suicidal yeh)
10 more mins : ohhh orang jahat looks so amazing...kembangkan watak kembangkan watak!
5 more mins : Ohh baseball scene which leads to potential fighting moments...cool cool...eh..thats it? no fights? oh come on people!
5 min : ok giving up now...tutututulululultututulululululululululu
Credits : tutututulululultututulululululululululu

In conclusion Twilight is mighty boring...the bad guys are cool though..and the baseball scene is nice..other than that...yawners. 2.5/5

Day 3

Hari bergumbira dengan Jurina..pi Alamanda dgn tujuan nak shop skit...tapi agak hectic since it's the first day of Grand Sale in which aku pon xtau pada mulanyer..but nothing to buy though..cuma kat Carefour (ejaan) jer lah kena beli bulb blow kat kitchen. Oh tapi dibelanja Syikin kat Pizza Hut!...yummmmms thanks a lot, seriously terharu skit...dah ler lama gilos tak jumpa contact pon jarang tiba2 dibelanja...moga kornyer Tadika blossom ngan hebatnyer fuh fuh. Fuh aku berjaya kat inaz FYI...kot.



But before that we went to see BOLT...wuhuuu, agak ok...starting was a bit slow for me..since aku tertido..ahaha letih sangat kot.But seriously luckily ada hamster tuh..dia sangat AWESOME with his never ending Awesomeness dan watak yg sangat sangat loonynyer...gila cool binatang tuh...if xda dia...confirm zzzs ...3/5


Day 4

Bangun dengan harapan malas gi mana2 dah..apart from umah akak since ibu dan ayah dah memanggil...tiba2 Elma msg kata pi tak wedding Nasir in which oh shit sangat aku lupa..im bad at dates..DAN aku dah pesan kat E1 suh remind me...sedar2 dia dah balik pon dari wedding Nasiq..shhesssh..tak guna tul.Nasib ada Elma and Baby..oh oh takmo panggil Baby dah...dia drive sendiri ke wedding Nasir in which sangat rare..so for me kor dah grown..dropping the Baby now..me ganti ngan Rocker Razz k? xoxo.

Then lepas abih wedding..me and Elma cam teruja nak mkn Nachos yg R.R ada share dengan (ada share tuh menambah)...so pi lah SACC mall..fuh! sodappppppp...then again mmg tuh my kind of food...dan dessert dia is to live for (bak kata jurina)..sapa2 teringin gi Shah Alam moh ah attack tempat R.R..berbaloi...tambah the yummy cake..thanx Baby (nih last time aku akan guna sumpah!)


Cake Baby yg yummers


then the end.

7 Comments:

Ed said...

eyh reza, is that u in the gambar yg pose "yummy" tue? woah.... aku baru stranded kat bangkok ni seminggu ko da kurus???? woah sekali lagi!!!!

Reza said...

kecewa rakan movie terhebat lama tak ulang kot

eh tuh bukan aku da..tuh kembar aku Rizal...dan dia kata thanks

mahhass said...

Twilight boring? dah aku agak.

0ladyfisz0 said...

jgn ckp reza kurus chop! nanti dia 'bongkak'.:D
ED dah welcome home ke blom?

eDa said...

Haha..fyi..aku tetido ada la dalam first 30 min..tak tahan seh! aku masih mencari sebab munasabab..betul ke ada legend yang vamps ni skin nyer akan sparkle hebat cam berlian bila kena sunlight???...hmmmmmm..

Ed said...

takper...
sekali sekala kasik reza happy...

sy belum balik kl lagi...
tapi lega gak pasal rusuhan da tamat... kerajaan thai da jatuh...

so now tunggu airport diorg bukak... then i can fly back to my lovely country...

i miss malaysia...

thanezra said...

oladyfisz? hebat nama...ah kor jeles..now its my turn!

eda yeh mmg membuhsankan

ed ...balik cepat ada reunion bowling tournament bainun ke apa entah...munek excited nak pi