Wednesday, December 17, 2008

Back to the 80s

Lately agak banyak cerita2 aku tgk kat rapid links banyak gak cerita2 80s, i took no notice of it until..tiba2 secara mendadak ada 80s slasher flick in which me like..(remembered me pernah review Chopping Mall, Tourist Trap dan..The Pledge?lupa lak tajuk yg last nih) so amik lah 2 out of a bunch nih..cause derang nampak the coolest. First up






Student Bodies

Plot : Spoof kisah horny teens kena bunuh.
Verdict : Cerita nih gila bangang..aku didnt expect it to be a spoof. Ingatkan horror comedy biasa2 jer...tgk gila tak logic dengan mengarutnyer..tapi..aku suka! ahahaha..and I thought Scary Movie was original. First scene gila dah aku gelak, tapikan satu jer lack cerita nih..direction...entah apa derang nak cuba ceritakan aku pon pening. Oh nak add satu lagi..ending suck hell. Other than that..pretty cool flick.



Final Exam
Plot : Entah i lost track after 20 mins in...but basically ada killer on campus..entah apa masalah dia.
Verdict : Banyak menguap tgk cerita nih,starting dah ok lah kot, pastuh gila gila banyak cakap..no kills whatsoever until the last..oh i dunno 20-30 minutes? Though it is good derang nak cuba wat character development..tapi kepehal panjang benor..which comes down to...i dont give a rat's ass kat mana2 watak dlm cerita nih.

Skrg back to 2008, si Mohdul kasik 2 dvd mengandungi cerita2 horror dan 1 entah apakah cerita Siam tiba2 nih (aku tau ler kor tgh excited kisah thailand) oh tapi apa2 pon BIG thanks..baru sempat tgk satu jer pon which was



Joy Ride 2: Rusty Nails sucked balls.
Plot : Rusty Nails being an ass stalked kids that doesn't actually deserve being stalked.
Verdict : SANGAT kecewa.Joyride first aku suka gila...siap bawak office kasik tgk, siap leh spoof sekali sekala kat office dengan guna nada Rusty Nails "candy caneeee~~~"So bila dapat tau ada sequel agak excited gak ah..tambah aweks ganti the bros from previous. Tapi tgk2 hampeh gila! Rusty Nails sesungguhnyer tak secool dulu, lead Nicki Aycox? gila fail (adik dia better)..dan motive rusty LUCAH!. 1 jer stand out bagi aku...ada scene mamat nih kena cacak kepala...awesome.

6 Comments:

fadz said...

aku suka gila Joyride.. part 2 tak best eh?

reza said...

yep, sucked

Ed said...

cis... tak tgk lagik... aku yg donlod... ko tgk dulu... huhuhu... xper... at least da tgk RE... tp ko tak minat kot...

btw, word ver aku waglu... sound like Wak Lu!

reza said...

pfft cerita2 kor kasik semua lucah
mungkin kecuali eden lake..dimana aku tak tgk gi

abg guard TPM said...

Hai.. hari ni awak jadi pegi party Gay di white room..? jumpa sana yer.. lepas abis shift saya singgah sana.. meet u there..syeeriyess

reza said...

balas dendam yeh, fifi