Friday, February 13, 2009

Bergenang air mata

Junie tadi kata "eh reza i saw horror movie preview just now, u may like"
And I was like what! (mata terbeliak)....she said something 3D like..
my jaw dropped!...woooooooooooooooahhhhhhhhhhhhhh! don't tell me its Me Bloody Valentine cause I'll cry...
and apparently it IS..but she saw it on Astro which can only mean , it's showing in South East Asia,doesn't exactly mean it'll be showing in Malaysia..but what the heck..check jer GSC..mana tau kan..anddd....



oh today is a good day...movie peeps moh! 3d nih weih...pisau2 kuar bagai

12 Comments:

** JT ** said...

hahaa...jgn la berenang air mata tu...err sorry NOT beRENANG..bergenang! hahaha....
so...REMEMBER to watch ya!!
i definetely WONT GO! im gonna waste that $$ by CLOSING my eyes! keke....

Che underscore Lee said...

halaaa cam ingin
tapi by the time aku post comment ni confirm ko tgh makan popcorn dlm wayang

reza said...

jt : eh junie..go lah...satu dept gi nak...ahahaha tentu itu pughan bising ckp banyak..

izar : mmm...saya tak makan popcorn kat pawagam dah...unless orang pelawa ah

Miss Brat said...

Reza, I'm happy for us! finally dapat gak tgk Jensen Ackles! wohooo!

Ed said...

NAK IKUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
make sure dela dan mils pun pegi!!!

reza said...

both di atas :

mariiiiiii..oh btw mohdul..aku rasa mils gila xda bakat nak tgk cerita nih yeh

Che underscore Lee said...

jommm... bila?? can i bring a friend? hehe..

fadz said...

wow Witch Mountain ada sambungan, dulu terikut francais Disney ni..

reza said...

lor...yg tuh lah dia tgk

Dela said...

nakkkkkkkk!!! 3d ke? sib baik tak gi singapore lagi hokey!~

kat mana? gsc??
bilaaaaaaaaa????

reza said...

ha tuh lah!
yoyo goda nak belikan beg LV lah...ahahahaha

aah GSC but dunno the date...hoping betul lah next month,fuh fuh...ingat yeh..gi ramai2

ehem...aku sanggup mc nak tgk nih (if kata aku keje mlm that day)

Che underscore Lee said...

ok sila bitau aku awal pliss.. nak bajet duit :P