Sunday, February 22, 2009

Mandela; The Sassy Chic : How I came to be Chapter 2


Sugah, if ur against this pic tell me..I'll find new one (maybe the Cloverfield pix :D), btw personally u look more like that Planet of the Apes Chic..I forgot her character's name...solaris? (no bukan beruk tuh)


Dela is first up for me long and trying to be dramatic post of chapters in my life. This chic is pretty unique..hell her name is rare enuff, sumpah dia satu2nyer Dela aku kenal atau dengar dan berani bet mungkin xda nama lain kuar bila search kat Google(aku xnah try). What else is unique?..Kebimbo-annyer..confirm, she normally say the darnest thing..sapa yg tau kes makcik bantal leh faham lah.Kebimbo-annyer juga telah berjaya dispread ke setengah2 manusia dlm group aku..aku one of em (yes woman I blame u)

So I first knew her through role-playing, it's not as kinky as it sounds mind u, knew her through Afne if not mistaken. Then got her YM! and started role-playing Drew Barrymore's scene in SCREAM, me all time fav dan dia melayan ok! Ignoring the fact that she totally destroyed Drew's character..but from there on.. me know she's cool, and I also have to say that she's one of the few people I know through a movie hence! why this particular meet up is memorable. (ada tulis dlm 25 random things, tapi malas post..cause...well~~~ malas!)

Me also likes how she normally use my stupid arse one liner or quotes..which mumumaaahhhkes me happy.(sekali sekala aku suka gak dicredit).Oh and movie wise she's pretty brilliant specially the 80's or 90's movie...Sapa lagi yg leh ingat Summer of Fear dan Don't answer the Phone!...seriously when she said she remembers the movie I was like wowowowo mucho points for ya.And apparently one of her fav movie is Waxwork...dimana aku lagi lah wowowowo...BUT...tolonglah jgn dengar movie recommendation (UNTUK TGK WAYANG )dia harus fail (Saint freakin Ange)...tapi as of late..she's pretty good (baru 1 jer yg pass ..so don't get ur hopes high yet), and with that I'm gonna end with...Hey Dods..ur pretty awesome, without ya my memories of 80s flick might diminish just like that.Butterflies :-)

p/s : (Menjeling ke arah Baby)No nih bukan post godaan, ur next anyway..Baby Razz; Rocker yg tak fornicate

12 Comments:

Dela said...

fyi: word verification: tantaspe [vagina dentata =))]

thanezra said...

so i take this as a ur ok with the pix huh?
awesome...butterflies :-)

Dela said...

ok smbg msg:

wahhhhh dah lock blog.

hahah gamba tu setan!!!!!!!!! tapi i don't mind jer. jgn orang x dikenali guna gambo tu sabotaj aku dah.

aku unique? yes. oh ya la aku dodo.

dan bimbo disease bukan salah aku yer! haha dia spread sendiri. ada spora.

role-playing! :)) bongok sangat time tuh fani!!! main citer scream. padahal aku tak ingat sangat citer scream tu cemana dah weh. tapi main reka jer asalkan berjalan movie. ada part scene swimming :)) bongok sangat aku tak ingat citer apa.

hi hi hi hi hi hi hi (test vocal). =)) tu paling best. aku mmg suker dialogue2 / quote di ambil dari movie / series /citer2 yg aku pernah tgk ulang2 sangat. tapi quote kau mmg sometimes out of this world lalu aku suka guna. tapi aku mmg kasi credit yer. copyright. hahaha.

haaaaaa mmg. 80s movies / early 90s cam paling best kengkadang plis. nak gelakkan fashion pun ada kengkadang.

yeyyyy! i've scored 1 pasal movie recommendation! (perasaan cam bleh say 'i quit' kat supervisor kat hotel mewah! - mcm dalam citer eurotrip) dan hey st ange bukan aku recommenddddd! sian akuuu. dark water aku mengakuuu~ tapi dark water still aku rasa bestt.

dan butterflies tu sial.

p/s: oOOo. post godaan yer.

thanezra said...

well 1. no am just locking it for awhile until u approve the pix...xmo aibkan org sangat..and aku baru teringat...nama watak tuh Nova!..bukan Solaris!...ahahah janji pembayangnyer sama..

2.boleh score lagi kot..but aku tgk kor oscar related movie jer..apa dods...xyah terikut sangat..

3.yeah i know..aritu kat office aku sebut "kumpulan lotus merah" pon semua dah ternganga...long story.xpa im out of this world..aku kena tinggal oleh cast 3rd Rock from the Sun

4.80s and early 90s rule!..aku nak wat rambut A-ha!

5.razli selalu wat gossip kata aku cuba goda kor...me thinks it's the other way around...if u know what i mean...butterflies :-)

Che underscore Lee said...

waaahhh post dedikasi utk Dods??

tapi gambar tu fani pliss.. mmg cruelty towards animal!!

p/s: ko lupa mention dia imbalance dan gullible sampai selalu kena tipu especially call pranks (amazing race!) hehe..

razli said...

Nice touch with the shade. Haha. Fornicate? Itu bukan soal rocker tak rocker lah, dosa beb, tanak aku kena rotan 100 kali haha!

reza said...

izar : oh yg tuh xmo..bukan bertujuan nak mengenanyer post nih

razli : shades pam lagi best yeh tak..benar2...tapi selalu orang associate rockers dengan adalah...?

word verication = obsell

Ed said...

boleh tak aku kata actually dela tak bimbo... just dia tend to do things the other way round... contohnya cam penggunaan term "mendatar".... giler aku tak terpikir... in fact satu keter tak terpikir keter leh accident dalam posisi "mendatar".... owh isn't she brilliant!!!! hehehe...
mcm makcik bantal tu... hmmm... ermm... hmm... ntah... tu no komen... hehehe... mungkin dela tergerak utk menghasilkan trademark terhebat dalam abad ni kot... hehehe....

btw, word verification blog ko sangat lucah... tantaspe etc... aku dapat "genite"... does that mean genital????

reza said...

dia bimbo mohdul...percayalah..xpa it makes her special pon.

word verification :happer

aku rasa yeh..something wrong ngan word2 blog aku nih...

Siberkop said...

Browny!

Ini role playing apa u buat ni?! I tak tahu pun!

Tak nak eagle dgn u dah :(

reza said...

i was young , full of hope...
kita masih boleh eagle da...tapi ko larat ke?

Che underscore Lee said...

eagle? waahh to korg nyer secret word for fornicate ek?.. Siber x larat ke? huhu..