Monday, February 09, 2009

For Fu!@$ sake that's not her kid!


Actually dah janji xmo mereview tapi tapi..Changeling BEST OK!.Nah aku kasik point form jer.

1. Not Jolie's best performance..Mils betul, dia control cun.But that doesn't mean she sucked here...kira above average gak ah
2. Joe tak tertido di tayangan midnight!..that says a lot.Kami (Mills,Kecik and urs trully) juga mata terbeliak sampai abih..dan truth be told semua sangka akan pengsan separuh jalan.
3. In a way cerita nih agak brutal...melihat wanita2 kena hmm apa kejadah benda2 kat wad gila tuh dipanggil yeh?..oh well..kena torture kat wad tuh agak terlalu kesian. Dan juga pembunuhan kanak2 yg dilakukan offscreen..walaupon offscreen..yesh..brutal.
4. Cerita nih walaupon dramady, selain scene2 brutal di atas..sangat sangat intense.Mystery cerita nih sangat berkesan, i was intrigue till the end.
5. Bersedia tuk kasik tamparan2 ke udara cause that's what I felt like doing. Gila celaka majority watak2 dlm cerita nih. Mentang zaman 1920s...buatnyer skrg..lama dah kena bitch slap.
6. Potrayal zaman tuh gila cool.
7. Kenapa poster dia agak sucky? (hence y aku tak teruja nak tgk pon memula)..poster tuh cam nunjukkan Jolie nak telan budak tuh leh?paling tak sedut.
8. Dela...finally a great recommendation from ya. Kudos points..esok aku kasik donkey k.
9. Aku tak into politik..tapi aku behind Sultan, hey aku pure Perak yeh.Whole family from there.Others can go fcuk emselves. Mesra (maaf jika terlalu harsh...but seriously..udah2 ler tuh)
10.Saja nak cukup 10.

10 Comments:

Dela said...

AHHAHAHAHA!!!!!! YEAY AKU BANGGAAAAAA!!!!! [nampak sangat susah gila nak dapat pass approval dari korang bahawasanya cerita aku pilih best :))]

reza said...

there's always a first time for everything per...
so apa kor recommend next? and no pls don't say benjamin button...1 cerita oscar sebulan dan mencukupi

Dela said...

alaaaaaa baru nak sebut tuh. hehe.

yg lelain aku tak de hati nak tgk. walopon aku cam kemaruk movie leh?

thanezra said...

but ramai yg mengatakan benjamin button tak best...baik kor tgk taken..one of my top 20 last year...cerita laju yg syok...dan milo juga kata rockarolla menarik...moh download sambil menari

~dARlee zURiS~ said...

aku frust!
citer nie tak kuar kat ipoh
warghhhh.ipoh suck!
buekkk!!

reza said...

ha tuh lah...alamanda arituh pon xda...terpaksa redah jauh2 sampai midvalley...skrg nih pesta budget skit.
xda market kot

milo boyd said...

hehe best sehingga aku kuor statement "nak tepuk tangan boleh tak?" (part masa mahkamah tuh)..hahah aku cam sangat geram rase nak tampor2 sme bitches dlm citer tuh..

reza said...

xpa mils...yg pasti semuanyer bermula dari hati

Dela said...

BENJAMIN BUTTON BEST. tapi jalan citer jer menarik. tapi effect character FAIL! not up to my expectation.

reza said...

no chance...3 jamnyer cerita aku simpan tuk umah...malas sakit bontot lama2 kat pawagam