Tuesday, May 05, 2009

Why I did it

Berjaya tutup sampai MAY! hehe. And y I did it? Aku blame Razli(dia macho)..dia kata lock blog is the in thing...aku terpedaya!..tapi in all seriousness ada benda aku nak luah dimana aku xmo beberapa jenis orang nampak...janji aku dah lepaskan..all is well now...moving on.

April was a blast!..well maybe except for the house got broke into part.Before moving forward I would like to express my deepest; sensuous (kecuali izar dan joe) gratitude to you guys who organize the meet up + food frenzy thingy. It was fun eventhough i loathe seafood...tapi at least me not allergic to it, still leh mkn. I also enjoyed myself during the "soccer thingy on the table", karaoke sessions and movie night event. It was fun, I especially love it when Dela sang Wannabe (aku tau aku in denial)..again thanks guys.

Up till now aku still x berjaya tgk Coming Soon, agak emo...tapi xpa ah mostly mix review...aku pon dah loose hope dan menunggu Terminator lak. Tapi yg pasti..aku dah berjaya tgk Wolvie Origins dan The Uninvited.



Uninvited tgk ngan manusia2 kat paragraph 2 tuh lah. Memula miker nak tgk She's just not that into you. THANK GOD tak tgk tuh...taknak aku tgk jiwang2 tgh mlm...karang Nik Norli nangeh.Unbeknownst to me uninvited to remake Tale of 2 Sisters..cit sangat..padan lah separuh jln plot seems familiar dan dah figure out the ending. Tapi if Dekda tak ckp mmg aku tak ingat lah remake cerita apa. But suprisingly...Uninvited still good tapi Tale is superior ah.Tak lupa juga ada some plot changes made, at leastthey tried dan berjaya ah gak plot tuh. Tak lupa juga elder sister dan mak tiri hotness. Dah the end.



Then tgk Wolvie Origins ngan Leha Lentik..aku kecewa Milo Boyd tak dapat ikut...tapi what to du..aku kena tgk cepat since that weekend balik Ipoh. All in all..sesungguhnyer average...mostly character wise aku tak pueh hati. Cth : sejak bila Emma Frost related to Silver Fox? Blob kurus sebelum nih???!!?!? and don't get me started bout Deadpool...if they had leave him like his first appearance aku dah sesungguhnyer ok..oh tak lupa juga Sabertooth...WTH. TAPI suprisingly..bagi aku GAMBIT berjaya. Action banyak ah tapi tak memorable..tak sehot Wolverine Vs Lady Deathstrike dlm X2. Plotwise not bad...T&A sesungguhnyer banyak sampai aku jeles. But overall...okok je. Here's hoping X-men First Class will be cool. Oh and lookie @ James Stewart cameo botox ke apa tuh? LOL.

This week Star Trek kuar...pfft tak berminat langsung..tapi if ada yg book..aku ok je.Eh tapikan fav reviewer kasik 9/10...hmmmmmm

12 Comments:

** JT ** said...

oh finally ur blog r FREE to view la yer! cis... *-*

eh ur UNINVITED tuh...scary la! dunno who the H, turn ur Monitor FACING ME, at 1st ur screen is black, OUT OF SUDDEN, the pix shown! i TERKEJUT TAU!!! u nie Phycho laaa!!! arrggg~~~

no more scary WALLPAPER PLSS!! more MACHO, MUSCULAR, HANDSOME pix wokay?! hehe

Reza said...

ahaha i told u what 1 month..nak wat again lah next time..ahahaha

oh btw

"eh ur UNINVITED tuh...scary la! dunno who the H, turn ur Monitor FACING ME, at 1st ur screen is black, OUT OF SUDDEN, the pix shown! i TERKEJUT TAU!!! u nie Phycho laaa!!! arrggg~~~"

the "who" was MEEEEEEEEE!
EHEHEHE hope my wallpaper kept u company yesterday :P

** JT ** said...

well...it DINT keep me company..it scare the hell outta me!

Queenin Murni said...

bleh bbq.. aku sediakan kat bbq set and arang sajork.. ko merinate siap2 menda yg nak di bbq tuh.. and bwk mai bakar kat rumah aku.. hahahah!

Che underscore Lee said...

I also enjoyed myself during the "soccer thingy on the table"Foosball ler! eh tapi Friday nite tu ko tak join aku dgn Kecik nyer match! Sebab tu ko kalah pool dengan Milo huhu

I especially love it when Dela sang Wannabe (aku tau aku in denial)Hello... x cerita plak ko menari2 terkinja2 wanna hukk wanna hukk! tu? :p

T&A sesungguhnyer banyak sampai aku jeles.T & what?

reza said...

JT : fine, i change wallpaper back to the girls of x-men, karang u xleh keje lak.

Munek : Perlu la reply sini...apa2 kor propose sapa perlu invite...nama pun rumah kor.

Izar : hello milo mmg pro...aku main je...dan sesungguhnyer T&A xda dlm dictionary kor..dasar......

btw it's Tits & Ass

Dela said...

dem lom tgk cinema lagi. aku gi tgk yang overated wolverine yang tak siap. teeeehe lawok.


erm tapi gambit sedih. aku expect dia cam lam comic. (setahu aku lam comic dia lagi smart rambut cacak, tak rambut ikal mayang)

reza said...

aku lak derang pasang kat office...aku confirm xmo tgk...kat kedai mamak pon pasang arituh...stress aku...

gambit sedih yeh?...cool enuff bagi aku...style dia bagus...rambut mmg tak masuk ah...ala topi dia pon patutnyer xda...but he was well made...powerwise pon..nice.

kalau bagi aku nak perfect michael vartan...tapi...dia dah late 30s kot,,apa2 agak good pon if it's unknown

Che underscore Lee said...

oo Tits & Ass.. patut la aku x tau.. ye la.. aku suci x tau benda2 lucah ni..

anyway, aku rasa Gambit okey je kot.. power dia sama je.. cuma rambut tu la lain..

alah Sabertooth sama ke macam dalam comic??

Ed said...

i didn't know u do karaoke!!!!!!!!
its my lifetime wish to hear u sing 25 minutes!!!!

Dela said...

to ed: ko pon karaoke? jommmmm. ahahaha.... reza nyanyi fani. (tu je nak highlight :P)

Reza said...

BONGOK!