Friday, December 25, 2009

Elementary my dear Watson


Dr Watson dan Scarlet *tuan punya gambar..pinjam ek

Line ni xda yeh..or did i miss it out?..aku admit aku tertido seketika cause banyak sangat "when carbon dioxide coexist with blah blah and ammonia blah blah" but put that aside cerita nih fun...seronok tgk Holmes yg tak prim and propper..Dr Watson lagi lah...tak bulat..Jude Law use to be fav star jadi Dr Watson tuh..overall fun flick...great leads..hope it doesn't get lost in the Avatar craze people are in now. *tapi Avatar mmg hebat lagi ah

Cirque du Freak tonight..maybe..maybe..
*Update; Malas bkk topic baru



Cirque du Freak Vampire Asst menarik!..sapa ada buku dia nak!..nih baru vampire mellow yg cool..xyah kuar cahaya2 sparkle membuhsankan.+ Aku suka the freaks! kecewa miker tak tunjuk skill dan berlawan, ada tuh ada tapi ciput benor..Dan suka mamat memegang watak Steve tuh..(budak Terabathia) dia terbaik. Tak sabar for the 2nd

3 Comments:

DeVito DiaRy said...

aku ada collection novel Sherlock Holmes ni ..watak antagonis dlm film ni tak pernah ada dalam novel , so buat aku bertambah excited nak layan movie ni ... R.Downey n Jude Law ... best !

reza said...

xnah ada yeh?
tuh member aku tanyer ada ke..aku cam tak terjawab; aku x baca buku dia..aku ada tgk cartoon2 dia masa kecik jer. "great mouse detective" rasanyer..eh yg heroine tuh pon regular in Sherlock Holmes gak ke?

faredah said...

volume vampire assistant ader 9 @ 12 books.. beli jer memaner.. sure ader