Tuesday, November 14, 2006

Bimbo of the month,first issue

Bimbos bimbos,they're lovely to look at, but veryyy veryyy challanging to talk to,i bang my head at a screen just because of this one bimbo.As some of u might know,i'm working for an IT support team,we support the users for my Company's well,technical thingy.Basically we unlock the user's password etc,stuff like that.

So along came this china lady,from shanghai,sounds young,kinda cute voice(leh lah wat wat sweet skit kan :P),boy was I decieveeeed.Her name is Yin Chan,still remember her name from last week, cause she really really tested me.Here's the conversation, from what i remembered.

Me : Welcome to ITSC blah blah blah,yada yada...how may i help?

Yin: Erm, my account got lock,can u pls unlock it.

Me : Certainly,tell me the error msg.

Yin: Erm..what?i dunno understand..what elol msg?

Me : That's ok i just reset ur pwd maybe u type in the wrong password,ok password is China123 capital C

Yin: I ALREADY TRIED THAT,IT DOESNT WORK (amboi naik suara lak dia)

Me : Try again,that was just now,now i reset again!

Yin: What???!

Me : JUST TYPE AGAIN(aku lak pissed off)

Yin: okok...(dgr bunyi type), i cannotttttttttt,still cannot login.

Me : Ok,pls tell me the error msg.

Yin: What??!

Me : *Sigh,forget it...i'll just check other servers,maybe ur account is locked there

HISTORY LESSON : You see there are many servers where acc might get locked from,sometimes u gotta check one by one,not the main one...BUT.it takes a hellotta time to get into each server..

after much searching...around 5-6 min

Me : Yin, your account is not locked!i checked every server,it's not locked!

Yin: But i cannot go in my pc (serious bunyi whinny gila),can u just unlocked it.

Me : OK for the last time tell me the error msg, maybe i can figure something out...u know the pop up thing where it hints u what might went wrong?

Yin: OOOOOOOOOO...okok, error msg is....

"Your account has expire pls change your password........."

Me : BURETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT(NIH DLM HATI JER), sambil hentak2 kepala kat screen pc (nih mmg terjadi,i kid u not aku hentak kepala kat pc cam orang tension)

Me : Ma'am just change to a new password ok,thank you bye.N

----------------------------------------------------------------------------------

that girl really really tested me,shesh...ha but she's not my bimbo of the month,im gonna make a topic every month where I think someone deserve to get the title,basically of course, it's tv/movie related..so my bimbo of the month is....


PRASHANT AND SAHIL



Photobucket - Video and Image Hosting




Who : They are the models from india, one of the participant in the Amazing Race asia.Self dubbed overly smart (....), they beat out the other should or would be bimbos of the race,heck even every channel with anything on it...for the bimbo of the month.I'm not gonna say they're stupid cause that's just mean,but they are sorta of an airhead.

Why :
-Their overly smart comment.Overly smart lah sangat.
-Their statements : "Is this bukit nenas forest?", asking someone near a building which doesnt at all! look like a forest,better yet...not even near a forest...dude...a building is a building,a forest is a forest.
-Their overly grooming in the car,aku tau lah model...tapi drive lah kereta tuh!
-and lots and lots of their antics which proves that models are...bimbos(not all lah)

20 Comments:

Razli said...

Derang tu mimbo (male bimbo, bak kata Seinfeld, dan dan Seinfeld)

reza said...

nih kepada sesapa yg tak memahami,lupa nak explain..

error msg yin ckp tuh,bukan problem pon,after reset new password,akan prompt suh change to a new password,yg derang reka sendiri...for security reason..

minah yin nih lak ingat tuh error msg yg makna acc dia ada problem...benda tukar jer pwd baru...it's commoun knowledge bagi user2 benda2 nih,entah pesal minah nih bimbo benor taktau

ajurina said...

very the dem funniest.. serious

Siberkop said...

'Komen saya ini tiada unsur perkauman.'

Berkenaan Indian models yg last part tu, buat aku teringat bual bicara kita masa ko masih kat HSBC dulu:

Indian Models: Is this bukit nenas forest?

Org yg ditanya: WTF?! Your Indian people r useless!(dengan slang Radjnikandh)

reza said...

ber : no that racist pon,mmg kebenaran

ridzuan said...

Ko blom tau lagi camne jawab calls untuk customer tmnet streamyx....lagi sakit jiwa dan kepala otak.

yg ko nye hal reset password tu ok je..(takde verification ke, sesuka hati je reset password?)

jawab calls utk customer tmnet streamyx lagi macam2 hal. kalau aku nak cerita kat sini memang endless..tak caya tanya azian.

antara kategori customer tmnet streamyx:

1. customer jenis angry giler tak ingat dunia
eg. Do you know how many reports i made and how long i cannot get connected to the internet? weeks you know! i dont want to speak to you because you are F****** USELESS. where is your boss? i want to speak to your boss NOW!!!!!!!...otherwise i'll complaint to the press and then i'll SUE you for this!

2. customer buta IT (cam nenek ke atuk ke)
eg. modem? modem tu ape? yang pak cik nampak kat depan ni ada yg macam tv kuar gamba tu je. ni ke modem?

3. customer foreigner yg complicated
eg. what? control panel? where is my control panel? i dont know because my Windows is Korean version!

4. customer yg cerewet gile
eg. ok my modem is faulty..can u replace my modem...currently i'm using this cheap aztech modem...if you want to give me a modem replacement..make sure you give me the lastest model of Dlink modem...otherwise i wont receive it ok?

5. customer yg expect kita tau semua
eg. I dont know my account number, report number, username or service number...my name is Yee, I call here before, why cant you check for all this thing for me???

6. customer yg expect kita senang2 boleh selesaikan masalah die
eg. I just formatted my pc and now its blank and nothing in it, can u send technician to come here and bring back my internet connection??

5. customer bodoh sombong
eg. eh you tak payah la ajar i bebende troubleshooting bodoh ni semua, buang masa je. I ni Network Engineer tau tak... memang dah confirm masalah ni masalah tmnet...tanya tanya lagi buat apa..

6. customer yg very very high tech
eg. Do you know how to set up my wireless mobile devices enabled PDA so that i can browse my office private intranet via VPN protocol?? if so, what's the proxy address anyway??

ada byk lagi macam2 hal/jenis customer yg aku sendiri takbleh habiskan list down kat sini...terlalu byk. bagi anda yg keje di call centre, tahu lah bahawa call centre streamyx ialah call centre yg paling saiko sekali kat malaysia ni..

duan.

ajurina said...

komen di atas cilake funny.. aku gelak guling-guling..

pekdah said...

=)) lawak utk di share di opis

Razli said...

Mungkin ko teruja kot derang sampai first semalam?

reza said...

razli : sesungguhnyer semalam mmg luck bimbos tuh,serious never i would expect team filipina go out first


duan :aku suka cust no 4,derang gila ngengada

edah : eh ada lagi dia melawat

Siberkop said...

Ko mmg chix magnet la Reza. Eh! Bukan, Edah magnet! WoW! WoW!

Che underscore Lee said...

Bimbo ke mimbo ke himbo ke me still likey! Ouhh abg Ber.. lama tak nampak.. dgr citer makin yummy ye ke?? (letak icon YM gedik2 gelak pekup mulut di sini)

Siberkop said...

Yummy? Maybe makin nicey jer la, hehe, Razli pun yummy per.

Tanya Rez Fez la dia can touch both.

Dela said...

GAHAHAHAH cyber chilake.

ok kalo aku jadi ko pon reza cam leh emo...dah la buang maser pi tgk2 kat server lain. cam kalau ada kuasa, delete je account dia. =)) best nya.

Ed said...

hahahahahaha...

reza said...

wow ber, izar cam hinting something..

DEATH TO THE MALE BIMBO!

Siberkop said...

Izar hint dia jeles sama ko la, we are can touchy mate.

Anonymous said...

nak tambah citer duan...ttg cust kiteorang
7.customer yg meloyakan tekak
csr : terima kasih kerana bla bla
cust: u boleh tolong i ke sayang... internet i kan bla bla...
Csr : boleh saya dapatkan nama encik?
cust: sayang.. u pamggil i abang jer laa...

8.customer yg tak penah korek telinga
csr : ape error message yang keluar cik
cust: saya nie kat area bangsar
csr : bukan cik error number yang keluar kat skrin
cust: pc saya takde area la.awak ingat tv ker

csr : en boleh tolong buat bypass splitter dulu tak
cust: haa? bypass speaker?? nak buat ape

Che underscore Lee said...

ahahaha buduh la Cyber!!

reza said...

guys nak aku matchkan korang ker?

anoni:dah kor lucah mana derang tak goda