Saturday, November 11, 2006

Pulling a ....

Ah buhsan, arinih kena gi keje,memula shift kul 9.30-3.30 (OT 2 JAM AGAIN!) tapi oleh kerana yet again ada orang problem datang shift dia kul 1-7p.m,aku lah jadi kambing sacrificenyer,as usual,mentang ada kereta dan single.
FYI :minggu ni 4 hari ot back to back,best weih..(faham2 sendiri)

Ha sorang dah bite the dust dah,cina lagi tuh...kasik resign letter,dia masuk sama time aku,hmm aku mmg nak ikut jejak,tapi yeh lah,that green thingy camner?TV banyak benda dah miss,balik jer tak abih2 pengsan sedar2 dah kul 2 atau 4 pagi..hmm camnih ke life sekarang?pastuh ngan yan tak abih buzz buzz msg,tak faham2 ke aku dah tido.(clue :kalau dah idle lebih sejam tuh,cuba lah jgn cuba,takpon status dah letak tido)hmmm buhsan hidup...nih lom dapat anak lagi

takper lah learn to have fun in the meantime,apa kata wat plan2 celaka nak mengena bitches anic tuh,any ideas?(scratch kete takmo pls,sungguh teenager)


ok,lets play pulling a (insert friend name here),aku takder keje, dan nak gelak2 skit sambil type.
e.g:

First up the one and only edah
Pulling an edah :- accidently sigh in a somewhat sexual manner(think orgasm) after watching some cute boy smilling coyly

Up next
Pulling a dodo:
-just plain beeing a blonde..a dumb blonde

And next
Pulling a mamat butter :>(takmo tulis nama sebenar):
-doing something out of his/her character.
e.g : jumping and spinning and the same time (wow)

lastly
Pulling a shadapu,this dude got 2:
i-jumping from one workplace to another (nothing to be ashame bout..im joining ur club)
ii - blurted out something that makes people wonder...ehehehe


------------------------------------------------------------------------------

OK ENUFF BOUT THAT,me also wanna post bout this upcoming movie, THE GRINDHOUSE,which was previewed at the awesomely great and much needed SCREAM award.It's a collaboration of 2 directors;Robert Rodriguez (not pretty fond of him) and Quentin Tarantino (haa this dude is cool)
It's a horror film(what else by me kan) with two feature in it, one bout a zombie infested town and another is bout a psycho killer driving around in a car.I'm not sure if both this story is somehow connected,but from the trailer it looks awesome and not to forget the cast!stellar cast..these dude know how to pick their cast..from the top of my head i remember there's ROSE MCGOWAN (HOTTIE!), MARLEY SHELTON (BAHH,i thought she left acting),FREDDIE RODRIGUEZ,MICHEAL BEIN(LIKE LIKE),JOSH BROLIN,ROSARIO DAWSON(erm ok),TOM SAVINI and NAVEEN ANDREWS, there more but i'll go crazy listing out everyone,here's a preview, with ROSE MCGOWAN LOOKING MIGHTY FINE.


Photobucket - Video and Image Hosting


Photobucket - Video and Image Hosting


Photobucket - Video and Image Hosting


Photobucket - Video and Image Hosting


Photobucket - Video and Image Hosting


Photobucket - Video and Image Hosting

14 Comments:

Razli said...

"Pulling a rob" : 1. Throw your assignments at your lecturer. 2. Self-captured yourself with snowcap.

More to come.

reza said...

ahahaha balas dendam nampak :))

Siberkop said...

Pompuan tu takde kaki ker? Ker cam kaki terminator?

reza said...

aku rasa kaki dia tuh half machine gun,cerita nampak menarik nak ke trailernyer?

Dela said...

And next
Pulling a mamat butter :>(takmo tulis nama sebenar):
-doing something out of his/her character.
e.g : jumping and spinning and the same time (wow)

=)) mamat butter sah2 Razli.


"Pulling a rob" : 1. Throw your assignments at your lecturer. 2. Self-captured yourself with snowcap.

sambungan....
3. emo with your own father (as in always)

yan said...

heiii cara tulis macam tiap2 malam aku buzz kor.mana ade.

Razli said...

Pulling a dodo tu sah2 Dela (saje je tulis). Anywayyy, sambung. "Pulling a rob": 1. Don't go home on Merdeka Day. 2. Mention the word "Edah" in each YM! conversation, eventhough it has nothing to do with the topics. 3. Can draw cartoon just to mock the lecturer (Mr A and Mr B...). 4. Do not miss a visit to McD every week.

More to come.

reza said...

hohohohooo tooo can play that game

pulling a butter :
going into a room and exprience full frontal nudity from someone pulling a bobo

Che underscore Lee said...

pulling a reza:
1. koyak poster ketika emo
2. gunting rambut sesuka hati
3. kalau salah cakap "alaa aku pembayang maksudnya samaaa..." moh naik ateh!

Razli said...

Pulling a rob: 1. Sleeping with someone that's pulling a bobo. (Nak aku detail lagi ke?)

reza said...

WAHAHAHAHAHAHHAHA ok razli kudos,tuh lawak yg aku gelak besar

but in my defense im not alone,abihtuh mamat ego tuh tak terlibat lah?

ajurina said...

oooooo.. baru aku paham permainan pulling-pulling ni..

Dela said...

Bahaha izar betol...

pulling a rob (reza): 'Ayah kalau tak bla bla bla..' Kene klua suara deep voice, hi hi hi hi hi(test vocal), last but not least...lisa endang

thanezra said...

dela i really dont get u?