Monday, February 04, 2008

LOST iz back!!!

But b4 that!...thanx milo! banjer sisha!!!first time try sedut real2 nih...sampai batuk2..takper2 control cool, janji aku mmg high sat.."ala ma,sekali sekala.." bodoh lah korang!...oh dan jaa moga business sisha hang kembang ngan hebatnyer lagi..arituh aku ngan milo try our best tuk belakon sisha tuh cool dan in thing.

So Lost 401, saw it like 2 days back, aweessssssssssome..but I don't have anyone (at that time) to talk tuh..so had to zip it like a day.Nasib ada Jurina.Ok Lost 401, spooky shit man..it's getting weirder by ep.The ghost or whatever the hell it was is spooky..and me likey...bring on the horror!wohooooooo!



Apa lagi?..oh I still hate John Locke, dude come on!explain first then act.Mana lah orang lain susah nak caya kor.Sheesh.Jack and Kate suprisingly didn't get on my nerve.But the highlight is Hurley..mann i got teared up a bit..his speech scene was fab!And made lotta sense...there were lots of tender moments i love in this ep.Most involving Hurley..i love the scene where he jumps into the sea doing a cannoball..so cute, I teared up yet again when Rose mentioned to Claire that Charlie's a hero...ahhh such sweet moments..



Then the freaky part..eh takut!..Jacob's hut scene is downright spooky.So's that black bald dude with the big eyes..They really know how to cast freaky looking peeps.Ethan anyone?..



All in all a great start to a hopefully awesome episode..10/10

p/s : berjaya nampak cloverbitch jatuh dlm laut..3rd time's the charm i guess

17 Comments:

ajurina said...

kewl.. lost season 4 mmg scary

milo boyd said...

arghh benci aku tak nampakkkk!!!! emo emo emo!!..neway..moi loike it!! "RARE"!!!! dan aku survive dr perasaan nak muntah!!! YEYYYY

oh well...word verification "HURTT"...dafak?

reza said...

that's a sign milo,for u

Dela said...

salahhhhhhh!! ko kene tgk moviespoiler. dia kata benda jatuh itu adalah sateelite. dan ada menatang tuh dia berdiri kat plantar tepi. aku nak tgkkkkkkkk!

reza said...

really?
apakah
ah sudah malas nak tgk lagi
aku dah pening
tunggu dvd real

Dela said...

hak ah. wow u said malas to cloverfield? amazing. tapi aku nak kejar gak tgk ape bende yg kecoh nyer masa last2 kat playground nyer hah. benci.

Ed said...

1 - nak tgk lost!!!!!!!!!!!! huhuhuhu....

2 - selasa, 5 februari, 9 malam... gi tgk Sindarela di TV3... best dan ada kelas... i promise u... i watch pilot episod alreadyy... :)

reza said...

dela : beli dvd! dah takmo tgk wayang dah...i give up

mohdel :
1-download
2- aku kerja lahhhhhhhhhhhhhh, dha aku mmg emo tak dapat tgk

Siberkop said...

Tagruato adalah company yg hantar people utk selamatkan bebudak LOST ni?

Satelit Tagruato tu yg jatuh ke dalam laut kena kat kepala baby monster Clover.

Mereka katalah.

Dela said...

pulakk?

lagi satu citer pasal company jepun yg tatau nama nyer yg buat "slusho!" ke hapebenda tah...derang tgh korek2 lautan..pas tu terkeluar bende besar tu... and air slusho ada kluar di heroes plak.

lagi satu dela baca...that company jepun tu just to happen to be the one that rob akan pergi (rob ke nama dia yg nak pegi jepun tuh)

too many things related/

reza said...

aku pon ada dengor someone said...
memula aku cam ha?
then aku faham
however
takyah lah memeningkan lagi...nak trivial pon takyah lah spiral ke mana entah..muak aku karang

milo boyd said...

bleh laa sangkut paut lost ngan heroes plak..what else after this? desperate housewife? :))

. : obesiti perkapasiti : . said...

zombie kg pisang lepas ni

reza said...

wahahahahah kann
entah2 sampai desprate housewife,tapi zombie kampung pisang camner?
ada ker pakcik tangan? :P

Siberkop said...

Ala, biasa la trivia2 ni nak kasik seronok cari answers. Mana tahu nanti kuar citer baru dia related. Ok gak kalau sekali sekala berimiginasi.

reza said...

true tapi banyak sangat leh membawa kepada annoyance

Che underscore Lee said...

hah related?? ok confuse di situ
pelantar pulak?
demm pepenat aku menjegilkan mata nak tgk satelit jatuh..

slusho tu bukan ke nama fake masa diorg shooting cloverfield?

btw berjaya tgk lost 401 akhirnya..
dan menarik tapi masih confuse