Tuesday, May 06, 2008

:D

Aku gelak gila Milo suh update disertakan ngan slut...sebelum nih siber jer yg best panggil aku slut...me like it!..anyhoo malas update actually cause aku letih..baru balik keje...tapi xpa..demi milo..i'll oblige..

Nih tgk another horror classic tahun 80s Night of the Demons...first time tgk cerita nih adalah kat sekolah menengah..NOI tentu ingat..ingat tak yg kelas seni tuh..tapi malas buat apa2 cikgu tuh bawak VHS pastuh suh pilih..semua orang pilih cerita horror Night of the Demons 3...tgk2 cerita horror/soft porn...AHHAHAHAHA..cikgu teruskan lak tuh...paling memorable..ada sorang minah nih tanyer..derang buat apa tuh?...dan ada sorang laki gagah jawab "romen" (nada razli)...cerita nite of the demons nih mmg cerita yg if kor nak rent porn...tapi takmo minah kedai rental tuh usha semacam jer...kor rent cerita nih..jamin takder smirk dari minah tuh..tapi cerita nih bodoh..i happen to stumble on the part 1 ..dan part 1 agak cool..tapi soft porn still...part 2 nih..bongok skit...buhsan...tapi ada sorang watak nih aku gelak nak nangis2...loony nuns crack me up..enjoy..aku malas review..tapi cerita nih bongok








nih villain..agak horror gak ah..tapi cam ..ala makeup

10 Comments:

milo boyd said...

horror ke...cam fani je aku tgk muke die..haih..

ko mmg slut! hahahahah :))

fLuRrY.bLuRrY.bUbBLy. said...

slut + reza memang sebati.
eh remind aku balik sape minah yg bertanya n lelaki gagah yang menjawab tu?

Reza said...

milo : itulah hantu exclusive myfanny..btw..yeh cerita hantu lawak bongok..tapi kerana nun tuh cool..aku layan

bt.basir : wanita adalah raja anna kalyane (in which aku rasa dia saja jer)...dan menjawab remy rizal jantan

kor lak ada kat tepi tgh sembang ngan hasnul zahili..eh gila hebat nama rakan kelas

Dela said...

=)) buahahahaha! ok aku bleh bayangkan aksi nun inih. (boleh tak kalau aku nak tambah sound dia cam klua ala2 orang nak berkungfu..?)
tgk gambo ni je bleh tegelak

reza said...

ur easy lah dela...tapi nun tuh mmg cool..carik lah cerita nih tgk ngan daniel

Siberkop said...

I suka soft porn. Mengingatkan diri ttg masa lampau tika I belum pandai mencarut.

Dela said...

tanak. ada soft porn. and ada nun mengarut. ko ni sanggup gak tgk just because ada nudity yer. bitch sangat.

thanezra said...

abih tuh?

Razli said...

Haha. Romen. Klasik.

Reza said...

agreed...cam zaman2 dulu2 jer dengor
tapi arituh aku tgk beauty and the geek leh ke makcik aku tanyer show nih kisah romen ker?

aku cam confuse sat..cause romen as in romance or doing the nasty?