Tuesday, May 27, 2008

Eypoh yg ku rindu!


ini inaz senyum lebar kat depan tadikanyer


Syok aku balik IPOH 4 hari!..elok lak tuh timingnyer...me company cuti cause Memorial Day di States (ari senin) so amik lah peluang balik ipoh since cam dekat setahun gak aku tak balik..lagipon elok ada wedding Wan Nurul one of mah classmate.

Highlight lah jer yeh main event.

1st Day
-Ed the talent belanja mkn once again..kali nih kat Old Town bakang JJ, Nole pon ada cause dia balik ngan Ed.
-Tak sangka bakang JJ banyak disco
-Nole reveal gossip yg banyak..dimana aku dah lupa


Nole ingatkan ni Telur


2nd Day
-Wan Nurul tak berubah..
-Selain aku, Bean, Nole dan Talent..Nitek jer muncul dengan suaminyer yg mukanyer sangat lah kanak2.
-Beberapa gossip direveal lagi..tapi paling syok salah sorang budak kelas aku dah break dengan one of the hottest awek kat Bainun..ehehe
-Aku kena saman buat kali pertama..kat Ipoh..ehsan Nole dan Ed, tapi nasib guna skill tunduk dan silang kaki..maka murah lah skit..if u know what i mean.
-Bean masih bermisai fake..tlg lah buang.

-Bean kalut kat Medan Gopeng
-Shopping kat JJ Ipoh syok..imbas kembali kenangan2 silam..rasa cam kanak2 jer sat..TAPI aku ngan nole takder duit..so tgk jer lah Ed boreng baju top model dia..
-Mlm tuh shopping DVD..dan jumpa Class of 1984..harus beli...yg lain typical
-Ed finally mengaku model


Perjanjian if masih single in 5 years..depa nak kawin


3rd Day
-Jumpa inaz...she looks happy..dan maju dengan business tadika di Rapat Setia nyer..really proud of her..moga berjaya kornyer tadika tuh..fuh fuh (dan juga thanks for belanja MCd)
-Jumpa Hanida yg Razali..mah fav teacher..tak mengajar kat sekolah aku dah..pindah Tambun katanyer...hmm buhsan gak..cause takder dah cikgu nak melawat kat sekolah lama..sigh...dan as usual juga dia umah Cik Hanida..pesta gossip
-last sekali jumpa Wak ngan Zuri kat gerai Wak bukak di Greentown Mall..nampak he's doing well gak, elok lah tuh kawan2 aku ada business sendiri..dan dengor kata bakal tunang tak lama lagi.

4th Day balik, aku drive..pastuh kat office tido 2 jam..aku hebat


Hubby Nitek, Hubby Wan, Wan dan Nitek

14 Comments:

fLuRrY.bLuRrY.bUbBLy. said...

chop!!! aku 1st. tu inaz!!!!
heheheh... aku bijak kan?? :D

Jujus Oren said...

wow.. inaz dengan tadikanya..

Reza said...

yep! inaz berjaya,aku akan update lagi detail nanti2...tapi tuh jer gambo dia benarkan aku tangkap...dia tak kasik tangkap dlm..

Dela said...

ala inazzzzzzz~! terkejott...encik suami dia keje ke. eh tadika dia di ipoh?! i thought in ampang bleh?

aku pon di perak plis. dem. kalo tak, bleh kiter singgah chepor..eh chemor..eh whatever that place is yg ada sungai.

Siberkop said...

I pernah gi Chemor sekali tau Dela.

Dgn amoi. Wiu wiu wiu!

fLuRrY.bLuRrY.bUbBLy. said...

x de close up nyer ke? nak tengok telur dgn lebih jelas.

Reza said...

dela its chepor
noi...x nampak ke..aku rasa besor jer

fLuRrY.bLuRrY.bUbBLy. said...

bole tak aku terbaca chepor mcm choper.hahaha... patut la x faham.
aku nak tgk muka bulat ngan telur di kepala. Have any?

syahila said...

kecik pun ade kat ipoh!! ari senin baru balik kl!! ceh kalu tau boleh tumpang ko balik ka??

Reza said...

noi : aku dah send kan gambo ramai2 kat pelamin

syah : aku balik selasa actually
tapi ya..if boleh tumpang..mmg dialu2kan

. i . n . a . z . said...

Pesal masa ko jumpa aku ko tak cite gossip2 terhangat? Marah la ni. Aku pn takmo tertinggal berita terkini howkey! Btw, kenapa jugak ko tak ajak aku jumpa cikgu? Jahat la reza. Aku dh majuk ni. Sbg denda, nanti aku dpt baby, aku nk hamper baby gap tau. Hahaha

Ed said...

celaka reza. perlu la telur. dan bila masa ko snap gambar tu? dan juga perlu la statement mengaku 'model'...

Reza said...

naz : ler...kor nak join ke..well actually nak gi umah fareed, tapi tak jawab lak phone mamat tuh..tuh terus gi umah hanida lak..kenapa kor nak tanyer camner mengajar ker?..dan baby gap?!! bapak..erm share ngan derang2 lah...

ed : whoops..dan tuh ayat nole..bkn aku..gambar tuh snap ketika kor on call ngan fazli zainal..dan mmg kor ngaku kannnnnnnnnnn

Che underscore Lee said...

eh biar la... misai dia comel ihiks!

dan ko kena saman? kat ipoh plak tu.. ironic sungguh!