Tuesday, May 20, 2008

I'm Special!!...an office story

Nih unrelated to movie ke atau yg sewaktu ngan nyer...saja jer nak tulis nih cause teruja sat...

Yesterday..tak sure time..around 10.30- 11p.m rasanyer...tgh aku kusyuk bekerja A.K.A melayan facebook...tiba2 terasa tolakkan manja dari belakang..mmg terangkat gak ah aku ngan kerusi aku..*shit , kataku (ahahahahahha tergelak sat pas tulis nih)...

Boss tiba2 datang keje ke mlm buta nih(smlm kan wesak day,cuti..team aku jer rajin kerja)..demnit..dah lah kusyuk berfacebook nih..so pusing lah slow2 dah ready muka innocent nonsense aku nih..tapi tgh2 pusing tuh..minah duk sebelah aku muka cuak..separa pucat..aku pon cam..eh?

Dia pon (seorang minah fyi) cam "Is there something behind me?" (dia ingat hantu leh?)aku lak wat muka huh?..so both cam sedar sendiri terasa gegaran rupanyer...huhuhuhu..ader mild tremor..yoooo!...first time rasa benda nih...excited lak aku..bila tanyer orang lain satu bilik..sekor lagi jer rasa..pelik.So terfikir cam lorry lalu kot (tgh mlm2 buta?)...but after online..Jurina kekasih lama kata mmg dia pon terasa dan juga Elma..so I wasn't dreaming..dan ada orang fwd earthquake report...yg skala nyer 5.1.Gila ah..5.1 pon terasa.

Anyhoo aku teruja jer nih..cause taknah rasa..dulu termiss..pastuh tiba2 rasa orang tolak kerusi aku..dan boleh lah awek sebelah ingat hantu kacau...AHAHHAHA ..
Oh and the special topic atas tuh kerana cam tak ramai rasa..so aku terasa special..chosen one..and ur NOT!ppffffffffft!

ok the end..kena tido..Dela the Blob!

7 Comments:

Siberkop said...

Dela kalau gegar2 ni mesti menarik tak?

Dela said...

flashlights teros.

anyhoot. how about your blobby tummy? terselamatkah mereka? teehe

yeah. no wonder you're my special friend. :))

Reza said...

oh dela...u know UR my special friend...meh aku lap saliva yg terleleh kuar dari mulut kor tuh

fLuRrY.bLuRrY.bUbBLy. said...

report earthquake kat mana? im not a chosen one.

reza said...

dekat sumatera...
xpa noi be grateful kawan kor chosen..ehehehe

fLuRrY.bLuRrY.bUbBLy. said...

cam mana kalo sbnrnya hantu yg kacau??? grateful also kawan aku ter chosen.
hahaha. :D

Che underscore Lee said...

hehehe terasa juga... tgh2 beromen leh rasa gak tak? :P