Tuesday, June 03, 2008

Skins..again!

Aku rindu skins!!!..bila nak ada season baru nih..lupa comment arituh..finale Skins..cool gak ah..walaupon I need more..dan as expected mmg ada casualty..dan one of my favs!..demn...tadi ternampak boobs nyer stats for Lipstick Jungle..not bad..catchy..but aku suka lagi Skinsnyer intro..cute..dengan ting ting kat ending tuh...layankan..



Nih full song if berminat..dan mmg aku suka..again..cute..



Which reminds me..skins pon cool cause lagu2nyer..finale season 2 nyer lagu..cool..tapi aku taktau tajuk..nih kena tanyer Milo ngan Boobs nih..miker tentu tau...anyhoo layankan salah satu fav musical scenes dlm Skins..erm tapi ada spoiler..

8 Comments:

thanezra said...

malas edit

p/s : cassie cunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Dela said...

sejak ko cakap pasal skins aku dah donlod dia nyer ost awal2 :P. mmg aku nyer style gitu sblm tgk citer kot? lagi pon kalau tekan donlod citer dan ost haros ost abih luh kan.

ost anyhoot overall aku ske. tatau komer lelain ske ke tak. aku nyer skins season 1 dah la baru half way. bosan benci dan hate. slooww!

erm the theme =
fat segal - skins theme tune

ermmm lagi yang best:
sid(mikebailey)- wild world
the earlies - kelly brown
broken family band - its all over

Reza said...

kor tak sukaaa???...kor tak tgk betul...lawak ah cerita nih..brits humour...ah kor hanya suka cerita wanita2 kerjaya

Dela said...

ala...bila masa aku kata aku tasuke skins :(.

thanezra said...

aik..:

aku nyer skins season 1 dah la baru half way. bosan benci dan hate. slooww!

ohhhhhhhhhhhhhhhh...ok cakap lah the connection slow

thanezra said...
This comment has been removed by the author.
Dela said...

sian aku. tu pasal aku agak confuse. lagi satu nothing new but still wanna say it. -harga minyak taik hanjeng.

reza said...

kenapa ngan harge minyak?