Sunday, June 15, 2008

Not the only bimbo..mmmkaaaay

Semalam tgk The Happening...tapi esok2 lah review..
arinih nak perkenalkan dela to the world..tahap bimbonyer..

Thursday :

Di office tengah buat kerja...handphone berbunyi...

Dela: Eh Reza...kor wat apa nih..tido ker?...kor ada no tepon Kamarul tak..karang sms kat aku leh?
Me : Leh

2-3 min kemudian ku sms ; "Kamarul XXX-XXXXXXX"

2-3 min kemudian handphone aku gegar :

SmS Dela : Kamarul..ni dela ni...kecik ada ngan kamarul ke ya? Psl dela tefon dia x dpt...(original copy non edited)

Aku Balas : Eh u ni kacau lah, i tgh mlm pertama ngan kecik...sibuk jer....


KOR FOREVER BIMBO!

Dela : GAHAHAHAHAHAHA NGOK!

Kesimpulan dela forever bimbo..at least aku ada time

8 Comments:

syahila said...

hahahahhahahaha lawak sgt weh!!!!

Reza said...

kawan kor syah..mmg bimbo

milo boyd said...

wahhahahaha aku cam bleh OMG sambil lap lantai opis lantas terus ROFLOL!!!

happening..ohhh aku takut pokok bergoncang di tiup angin!!..jom tebang sme pokok!!! pfft!!!!!!!!!

Dela said...

setan setan SETAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!! dan setan lagiiiiiiiiiiiii!

perlu la ko citer kat sme rang :)) tahik sangat keadaan tuh.

masalah nyer no kor yang kor kasi aku tu cam sah2 aku tak pasan. taik baboon.

harpooon! (since ko hebat ngan bazooka. aku nyer weapon kureng sket)

Reza said...

ini kali pertama aku berasa takut akan angin

Dela said...

oh yer. jo pon tertipu skali plis di mana kami berdua cam huhhhhhhhhhhhh? kamarul cakap cam ni keeeeeeeeeeeeeeeee?

=)) sian zakaria.

Reza said...

perlu cerita, for everyone's pleasure..ala masalahnyer sapa yang reply joe ke kor
if JOE..now that's another matter

Che underscore Lee said...

AHAHAHAHAHHAHAHA ok fani cam celaka...

Aku rasa kalau leh collect segala kedodoan Dela, mmg leh buat buku