Saturday, December 30, 2006

Penang - V for Victory -

So,where were we?

Ha ok so cam pagi tuh bangun aku ngan Jaa jer turun breakfast,Jaa kena goda ngan makcik orang putih rambut hebat nih,mungkin terasa ada connection kot setelah nampak rambut jaa, i dunno lah...im not that great with these type of relationship.Then naik2 siap2 semua blah dlm kul 10, tapi mmg kuar cepat2 ah..takut cleaner masuk jerit tgk bilik hancus kena renovate :))...rockstar katakan.

After that kuar2 dari hotel terus menuju south, nak carik bukit bendera dimana semua blur kat mana,so round2 lah dlm beberapa jam tanyer situ tanyer sini..last2 Jaa dapat contact Dekda, ha terus zoom ke umah dekda (tuh pon sesat dlm beberapa kali)aku yg duk kat bakang tuh stress cause tgk orang2 kampung drive slow sakan,last2 aku take over drive .

Photobucket - Video and Image Hosting


Eh lupa lak,sebelum tuh gi area2 standard chartered bank tangkap gambo,cause banggunan tuh cool,dan nak showoff kat opismate,as usual milo lah paling top model, sampai banyak pose wat. Ha then baru cerita di perenggan kat atas tuh...

continue ...
Sampai umah dekda terus menuju ke bukit bendera yg JAM CAM CELAKA!,setelah jenuh memanjat dlm sejam dlm keadaan panas,sampailah bukit bendera...tgk2 Q!..baboooon!tapi takper beratur gak cause aku nak sangat naik benda gerabak tu...dlm tuh dengar lak annoucenment kata ticket dijual sekarang hanyalah tuk 6.45, padahal time baru kul 2pm! double baboooooooon!so dekda pon ajaklah ke tempat lain...town...so everyone gi lah komtar,the big ass tall building that u can see miles away.

Masuk Komtar....meh...takder lah apa sangat...aku tak beli apa pon,oh ada! beli kasut itam cause kaki aku gila tengah sakit cam babi,tapi pas beli kasut tuh...ahhhhhhhhh nikmat alam..pastuh teman lah milo borong baju seksi pakai tido malam,aku taktau dia nak goda sapa...tapi Jaa, i sense a new beginning.

Photobucket - Video and Image Hosting


Dlm 5 kot blah kuar,kekonon nak carik warung kopitiam cause jaa quote " aku nak letak sebelah kaki atas kerusi sambil cicah roti" unquote,nadanyer pitch kena tinggi.TAPI! haaaa, sesat! :))...last2 kerana kesuntukan masa, gi jerlah bkt bendera

Naik tuh ya allah, cam tin sardin!...tak nikmat sangat,cam enjoy the view..dah ler ada retardo mana entah kentut dlm gerabak aku...aku predict mamat orang putih retard tuh (sian ada sorang retard kat situ,dibawa oleh family)

Dah naik fuh best angin!...dan ha apa lagi,snappy2 as usual milo pemanang,siap wat pose V for victory, untuk lebey lanjut..msg lah aku atau..tanyer jer dlm comment,takpon tanyer JAR JAR...then kat atas tuh gak gatal nak wat henna yg tak menjadi,aku saja jer join,cause cam kewl...lantak lah orang kata apa.then snap2 lagi pandangan cun,then pulang..turun...dimana gerabak nih lagi penuh!...jaa siap gaduh ngan budak kecik gemuk over acting nih,bagi aku elok campak kuar jer jaa..turun2 milo dah senyum2 semacam...rupanyer kena goda ngan orang thai....tahniah milo.

Then terus gi bt ferringi cause nak amik ticket bus aku,fyi aku kena pulang esok,cause keje tengah hari...cause office aku gila dan tak bertimbang rasa.Dan,feringgi jam! WTF...semua tempat aku gi pon jam...apa derang tau pergerakkan Jaa ker?...then sampai2 aku dah emo,jumpa noi sat..sekejap jer! demn...pastuh tiba2 rasa takmo naik bus cause nak turun tuh amik masa lagi...dan dah tak sempat...so melayang rm25 aku...so turun lah area ferringi tuh...tgk2 ada DVD!! yipeeeeeeeeeee,murah babi!....mmg memula nak borong,tiba2 malas cause perut lapa,tak dapat nak mikir lama tuk beli apa...last2 beli Simpsons jer...then sedar2 tak mkn situ lak..cit

So ke Georgetown balik,mkn kedai sup sedap tuh sampai tgk orang2 nyambut christmas, jalan2 kat tepi...dlm keadaan lalak,ooo camtuh yeh sambut...cool..,then last2 dah nak kul 3a.m aku pon decide nak balik gak awal cause aku dah cuti seminggu sekali turut2 dgn alasan mc dan el,derang pon anto aku ke bayan lepas, dimana aku akan sambung cerita amazing race aku next post.

Photobucket - Video and Image Hosting

9 Comments:

yukio said...
This comment has been removed by the author.
yukio said...

hehehe harum tak bau kentut tu? lenkali ajak la aku naik bukit bendera, leh nyanyi kat atas tu tepi sangkar beruk cam ogy amad daud ngan azmil mustapha dalam cite 'ali setan'.

reza said...

tak harum lansung, rasa nak cakar2 kuar dari gerabak tuh

dan mmg aku terfikir pon babak ali setan tuh

Che underscore Lee said...

"pastuh teman lah milo borong baju seksi pakai tido malam,aku taktau dia nak goda sapa...tapi Jaa, i sense a new beginning"

AHAHAHAHAAHAHAHAHAAHA!!

Ed said...

henna..? reza what were you thinkin???? ko lagi hadek2 dari hadek2 kan... *confirm kena delete neh... huhhuhu

reza said...

che lee : confirm kena bebel ngan jaa nanti

ed : tak delete aku lek2 je

. : obesiti perkapasiti : . said...

pastuh teman lah milo borong baju seksi pakai tido malam,aku taktau dia nak goda sapa...tapi Jaa, i sense a new beginning"

- hoh..tau xpe..babi cam cilake.. patut laa aku dok tersedak sedak je.. nama aku meriah btol di mention oleh ko..siap ko.. babi sangat statement tu

milo boyd said...

new beginning laa? hanjeng..sori reza aku tau kau nak sgt jd rumet aku kan? ouh btw..-fitnah itu dosanya lebih besar dr membunuh- zass!

khapunkhap di hati! :P~

reza said...

jaa & milo : ok,cool