Wednesday, December 19, 2007

Got meself a chirstmas present

Semalam kelam kabut carik present for the christmas exchange gift thingy for mah company...mmg kelam ah and me out of ideas..so last2 decide beli vcd original Pirates 3, typical me kan..heee.Ala the limit was 25..so kira RM24.90 tuh jadik ah, the thought that counts kan kan...sampai office mak aih semua present rap elok2...aku jer letak dlm paperback (pink lagi!ahahaha...guna maknyer bekas lama)..but whatever letak jer ah, i'm expecting something cheap as well so tralalala..tapi bila time tuk bukak present...mak aih terkejut beruk aku dengan tahap besar kotak aku dapat...but i was skeptic...cam fikir.."nih tentu 4 kotak tissue nih"...bukak2 tgk...ha amik! SPEAKER GABAK BESAR..for me gabak ah cause speaker aku selalu beli comel2 jer(am not an audio person)...mau area rm50 plus nih...huishhhhhhhhhhhh baiknyer hati orang beli nih..so it made me fell bad beli VCD jer kat orang lain tuh..tapi aku tanyer gak dia ok ker...NASIBlah orang tuh kata dia pon taknah tgk pirates no 3...dan dl connection umah dia slow..sooooooooooo THANK GOD!ori tuh ori :P....anyhoo thanks to Raymond kerana belikan speaker nih!






Gambar hiasan terkejut beruk

15 Comments:

fLuRrY.bLuRrY.bUbBLy. said...

weh cantik speaker free. baik ati btol org tu. sib baik x dpt panadol segedebuk.

thanezra said...

hahahha kalau dapat panadol aku mogok takmo kasik exchange gift dah

ajurina said...

well. me got picture frame.. tapi nice gak lah..

SiberKOP said...

Wah, wah, wah!

Nyah dah ada speaker besar(kuning lagiii), blehla kita berkaraoke dangdut gerudi kan nyah?!

Mak suke! Mak suke!

reza said...

hello umah aku pasang lagu hairspray jer...hik!

ju: ooo tapi aku terkejut yeh lah pesal baik sangat kasik speaker nih

Razli said...

Haha perlu ke letak muka terkejut tu?!

reza said...

perlu...kalau tak kor takkan comment

jimi said...

Aku datang dari mana ntah, terus singgah blog ni. Hmm giler movie macam aku jugak. Hey, i like Ghost Whisperer too. Yes, Melinda and hubby too perfetct couple kan. Am not into horror. But im movie freak jugak lah kan. Last week, watch Mongorioum, Enchanted, Warlords, I Am legend, Anak Hala. All in two weeks.Huh, bayangkan lah.

My kinda movies? just visit my blog.

Im wondering what kinda of movie you will suggest for me to watch, like you did to your friends?

hehehe. oppps salam perkenalan!.

reza said...

Hi Salam perkenalan gak,

Firstly thank you for visiting,and it's good to know ada lagi peminat Ghost Whisperer cam aku dan dodo.

Dan I've just entered your blog, and based on that and penulisan..dapat agak kor one of fadz friend..hence korang writers or someone really artistic..

tapi tak nampak pon the latest movies u mentioned above...tapi kecewa gak ah bukan peminat horror.heh.

kisah recommend movie, seriously taktau..cause ur movies seems deep/drama/artistic yg aku kekadang jer usha,dlm first page kor nyer blog pon paling aku berminat nak usha pon ialah,across the universe cause me friend milo ckp best..tuh pon nanti2 kot..so still entah..tak tau nak recommend apo..

however i do appriciate the salam perkanalan so hope to hear from you more soon, anyhoot esok tgk AVP2! tapi ticket book dah abih di..erm book...kalau tak leh ajak,kot, walaupon kor tak minat horror.

milo boyd said...

he's a guy..he gave u speaker..whut more did a 'guy' want on his christmas eve..good luck man..


(aku bayangkan ko dlm kotak present dan bila jam berdetik tepat kol 12.MERRY CHRISTMAS.ribbon di kepala..)

fLuRrY.bLuRrY.bUbBLy. said...

hahah milo rasa cam nak suruh dia wat btol2 mcm tu. lawak gila rasa. toink.. toink..

reza said...

milo : ha?aku rasa dia takder niat lain..if ada...takuttttttt...dan takmo weih kuar pakai ribbon ..bogel boleh..heee

noi : aku letak gambo kor jadik hiasan terkejut beruk nak?

Che underscore Lee said...

so.. Raymond eh? I'm soo happy for you my friend!! all the best ;)

reza said...

ha yeh lah aku pon happy dapat speaker

Dela said...

ok aku comment lambat...harap maaf.

tapi gambar hiasan kor tu ......PERLU LA!..bongok. aku terasa lawok.

anyway congrats speaker.